GGZ Friesland Logo

Zoekformulier

Zoeken

Hoofdnavigatie

Hoofdnavigatie:


Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina


Vandaag release van boek ‘Te Gek!’ van psychiater Remco Dijkstra

18 juni 2013

De 31-jarige Friese GGZ Friesland psychiater Remco Dijkstra beklom de Andes, onderging hallucinerende trips in de Amazone, zwom in de Atlantische Oceaan met een witte haai en werd omsingeld door een geagiteerde volksstam in Ethiopië. Samen met zijn psychotherapeut, Frans, analyseert Remco op een heel persoonlijke manier zijn wereldreis. Remco merkt al snel dat reizen twijfel en onrust veroorzaakt, angsten op scherp zet en een confrontatie betekent met jezelf.

Remco Dijkstra, psychiater op de polikliniek angst- en stemmingsstoornissen in Leeuwarden, brengt vandaag via uitgeverij Elmar zijn boek ‘Te Gek! Wereldreis van een jonge psychiater’ uit.

Bekijk de trailer

Tijdens zijn wereldreis deed hij in een jaar zeventien verschillende landen aan waaronder Vietnam, Japan, Hawaï, Californië, Mexico, Colombia, Argentinië, Zuid-Afrika en Ethiopië. Op reis combineert hij zijn Friese nuchterheid met een flinke dosis lef en doortastendheid. Na terugkomst legde hij zijn spannende, originele en hilarische reisverhalen én persoonlijke bespiegelingen vast in het boek Te Gek! Wereldtrip van een jonge psychiater. 

Bestel het boek, of download het eBook

‘Te Gek!’ is vanaf vandaag te bestellen via verschillende websites, waaronder bol.com en Uitgeverij Elmar. U kunt hier een fysiek exemplaar of het eBook aanschaffen. Het boek is ook te verkrijgen in verschillende boekwinkels.

Meer weten over het boek? Kijk op de website van Remco, of volg Remco op Twitter en Facebook.