Nieuwe podcastserie ‘Op weg naar herstel’

Geplaatst op: 06-09-2023

 In de nieuwe podcastserie ‘Op weg naar herstel’ duiken we dieper in de betekenis van het concept herstel in de geestelijke gezondheidszorg. Suzanne van der Voorde, projectleider en host van de podcasts van MindUp, neemt je mee om te ontdekken wat herstel nu écht betekent en hoe het zich vertaalt naar de praktijk.

Met verschillende tafelgasten gaat Suzanne op zoek naar antwoorden op vragen die voor velen van ons nog vaag zijn. Wat houdt herstel precies in? Waarom is het zo'n essentiële pijler van MindUp en GGZ Friesland? En vooral, hoe kunnen we herstelondersteunende zorg optimaal inzetten voor waardevol leven?

In de eerste aflevering trappen we af met twee inspirerende gasten die ons meenemen in hun persoonlijke ervaringen en professionele inzichten. Als ervaringsdeskundige heeft Kerah Ninah unieke inzichten verworven in eigen en andermans herstelprocessen. Hierdoor is zij in staat om op basis van deze persoonlijke en collectieve ervaringskennis, in welke vorm dan ook, deze kennis door te geven aan anderen. Klinisch psycholoog Anneke heeft vanuit haar expertise een diepgaand begrip van het belang van herstel in de ggz.

We wensen iedereen veel luisterplezier! 

Klik hier om de podcast te beluisteren, deze is ook beschikbaar op Spotify

« Terug naar overzicht

Meer weten?

Direct hulp nodig?