Verwijzers

Spoed of crisis

Als uw patiënt direct spoedeisende zorg nodig heeft, neem als verwijzer dan contact op met: 058-28 48 777.

Als familie en naaste neemt u in dringende gevallen contact op met huisarts, behandelaar of Dokterswacht (0900-1127112).

Reguliere aanmelding

U kunt patiënten op vijf manieren aanmelden voor GGZ Friesland en haar merken. Daarnaast kunnen zij ook bij ons terecht voor consultatie.

1. Via Zorgdomein. Heeft u vragen over aanmelden of over ZorgDomein? Neemt u dan telefonisch contact op met onze Zorgadministratie op 058-2848777. 
3. Via het e-mailadres zorgadministratie.aanmelding@ggzfriesland.nl.
2. Per brief: GGZ Friesland, Postbus 466, 8901 BG Leeuwarden
3. Per fax: 058 28 48 700
4. Telefonisch: 058 28 48 777 (ook in geval van crisis)

Meer informatie vindt u hier.

Veilig mailen met GGZ Friesland SPOED

U kunt als verwijzer veilig mailen met GGZ Friesland over een patiënt waarbij er momenteel een hoog risico is op een crisis. Uw mail en eventuele bijlage(n) worden veilig verzonden en worden door ons uiterlijk na een week definitief verwijderd. Als u als instelling of verwijzer al gebruikt maakt van Zivver werkt de link naar de mailbox simpeler. U kunt deze link gebruiken om veilig te mailen met GGZ Friesland Spoed.

Nieuwsbrief voor verwijzers

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rond de ggz en GGZ Friesland die voor u als verwijzers interessant kunnen zijn? Meld u dan via onderstaand formulier aan voor onze nieuwsbrief.

De laatste nieuwsbrief vindt u hier:

Vul onderstaande gegevens in om de nieuwsbrief voor verwijzers te ontvangen

Direct hulp nodig?