Verwijzers

Op dit gedeelte van de website staat onder aanmelden meer informatie over hoe en wanneer u patiënten kunt doorverwijzen. Onder spoed is informatie te vinden over hoe te handelen in geval van crisis. De actuele wachttijden en meer informatie over onze POH-GGZ staan ook op dit gedeelte vermeld. 

Heeft u vragen over aanmelden of over ZorgDomein? Neemt u dan telefonisch contact op met onze Zorgadministratie op 058-2848777. 

Wilt u folders bestellen? Klik dan hier.

Veilig mailen met GGZ Friesland SPOED

U kunt als verwijzer veilig mailen met GGZ Friesland over een patiënt waarbij er momenteel een hoog risico is op een crisis. Uw mail en eventuele bijlage(n) worden veilig verzonden en worden door ons uiterlijk na een week definitief verwijderd. Als u als instelling of verwijzer al gebruikt maakt van Zivver werkt de link naar de mailbox simpeler. U kunt deze link gebruiken om veilig te mailen met GGZ Friesland Spoed.

Nieuwsbrief voor verwijzers

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rond de ggz en GGZ Friesland die voor u als verwijzers interessant kunnen zijn? Meld u dan via onderstaand formulier aan voor onze nieuwsbrief.

Vul onderstaande gegevens in om de nieuwsbrief voor verwijzers te ontvangen

Direct hulp nodig?