Medewerkers GGZ Friesland

Het kan handig zijn om thuis of onderweg intranet te raadplegen, je e-mail te checken of in te loggen op Sharepoint. Alle links hiervoor hebben we voor je verzameld op deze pagina.

Handleiding thuiswerken
De thuiswerkplek is natuurlijk van belang, mocht je thuis gaan werken. Als je al vaker thuis inlogt op de werkplek dan weet je hoe dit werkt en zul je een token (app) hebben. Als je dit nog nooit gedaan hebt, of het is lang geleden, kijk dan nu al of het gaat lukken of dat er nog iets geregeld moet worden. Zie hiervoor de bijgaande handleiding.

Nieuwe token installeren
Sinds een jaar maken we bij GGZ Friesland gebruik van de token van Microsoft (Microsoft Authenticator app). Hiervoor moet je de app installeren op je telefoon, anders kun je niet inloggen als je niet op GGZ Friesland-locaties bent. Voor het installeren van de app hebben we een handleiding in de vorm van een filmpje gemaakt. De oude token wordt nu snel uitgeschakeld. Zorg dus dat je de Microsoft token geïnstalleerd hebt. Die handleiding vind je hier

Login voor GGZ applicaties
Om in te kunnen loggen moet je een token hebben geactiveerd. Voor vragen hierover kun je terecht bij de Helpdesk.
Wanneer je in één van onderstaande programma’s bent ingelogd met behulp van een token en kort daarna in één van de andere programma’s wilt inloggen, hoef je niet opnieuw de tokencode in te voeren.


 

Meer weten?

Direct hulp nodig?