GGZ Friesland Logo

Zoekformulier

Zoeken

Hoofdnavigatie

Hoofdnavigatie:


Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina


Relevante websites

Andere websites met meer informatie


http://www.proud2bme.nl/
Is gericht op jongeren met eetproblemen en eetstoornissen en ouders van jongeren met deze problemen, woonachtig in Nederland. De site geeft informatie over diverse aspecten van deze problemen en biedt interactieve mogelijkheden zoals een discussieforum en chatsessies.

http://www.eetstoornis.info/      
Het informatiepunt voor anorexia, boulimia, eetbuistoornis en andere eetstoornissen. Op deze website kunt u allerlei algemene informatie vinden over eetstoornissen, zoals: diagnostiek, behandeling, instellingen, gevolgen, etc.

http://www.sabn.nl/
De Stichting Anorexia en Boulimia Nervosa (SABN) is een landelijke organisatie voor mensen met een eetstoornis en voor mensen in hun omgeving. De SABN geeft voorlichting over het ontstaan, het verloop en de behandelmogelijkheden van eetstoornissen zoals anorexia, boulimia en binge eating disorder. Daarnaast geeft de Stichting mensen die op welke manier dan ook met een eetstoornis te maken hebben, de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen.

http://www.ixtanoa.nl/#!/eetstoornissen
Stichting Ixta Noa is een zelfhulporganisatie die werkt vanuit haar ervaringsdeskundigheid voor mensen met een eetstoornis en hun omgeving. Door de inbreng van eigen ervaringen is de toegang naar Ixta Noa drempelverlagend voor de hulpvrager.

http://www.eetstoornis.be/
Eetstoornis.be is een website over eetstoornissen, zoals anorexia, boulimia, binge eating en orthorexia.