Voor patiënten

Individuele leefstijltrajecten 
Leefstijl verdelen we in drie thema’s: inspanning, ontspanning en gezonde voeding. Deze thema’s kun je weer verdelen in subgroepen, zoals slaap bij ontspanning hoort. Tijdens de individuele leefstijlbegeleiding hebben we aandacht voor deze drie pijlers. Hoe actief is de patiënt? Hoe ziet zijn of haar eetpatroon er uit? Nadat we een intake hebben gedaan brengen we samen in kaart waar we aan gaan werken, met het uiteindelijke doel om een gezondere leefstijl te ontwikkelen.  

Sportgroepen 
We maken bewegen en sport zo plezierig mogelijk, maar het is niet altijd makkelijk om aan te sluiten bij een nieuwe sportvereniging. Daarom organiseren wij sportlessen voor kleinere groepen mensen waar rekening gehouden wordt met de deelnemers, zodat de drempel voor het in beweging komen lager wordt. Samen met CIOS-studenten maken we de deelnemer zo actief mogelijk en sturen we hem of haar met een lach weer naar huis.  

E-learnings 
We kunnen digitaal patiënten veel informatie bieden over leefstijlverbetering maar het moet wel aansluiten bij de behoeften van de patiënt. Wij gaan e-learnings realiseren zodat mensen thuis op tijden wanneer het hen uitkomt bezig kunnen met het ontwikkelen van een gezonde leefstijl. Natuurlijk is het altijd mogelijk om samen met een coach de stof door te nemen of om vragen te stellen.  

Direct hulp nodig?