GGZ Friesland Logo

Zoekformulier

Zoeken

Hoofdnavigatie

Hoofdnavigatie:


Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina


Kerstmarkt en borrel

Op donderdag 22 december start om 11.00 uur de kerstmarkt in de hal van het WTC. Hier kun je, net zoals vorige jaren, tot 19.30 uur in een gezellige kerstsfeer je kerstpakket samenstellen. Op de kerstmarkt vind je leuke, handige en interessante producten van onder andere Sterk & Sveer, Zuivelhoeve, Babyhuis Wierdsma, Boekhandel Binnert Overdiep en Wijnkoperij Wielinga. Bekijk hier de plattegrond met een overzicht van alle kraamhouders. Net zoals vorig jaren kun je je kerstpakket ook doneren aan een goed doel. Het goede doel vind je onderaan deze pagina.

Hoe gaat het in zijn werk?

Via de mail heb je de uitnodiging voor het kerstevent ontvangen. Meld je met onderstaande button aan voor de kerstmarkt.

Let op: Na aanmelding download je een gepersonaliseerd ticket. Dat ticket scannen we bij de entree, waar je jouw munten voor de kerstmarkt ontvangt. Het ticket geeft maar één keer recht op munten. Met die munten shop je de leukste producten. Heb je niet genoeg munten? Bijbetalen kan altijd! Met speciale comsumptiemunten (of contant geld) kun je ook een kop koffie, warme chocolademelk of een lekkere snack kopen.

Ik kan niet

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om de kerstmarkt te bezoeken, dan mag je ook een collega voor je laten shoppen of je kerstpakket aan een goed doel schenken. Meld je dan wel online aan en geef jouw persoonlijke ticket mee aan je collega. Wil je hier geen gebruik van maken? Dan hoef je je niet aan te melden.

 

Goed doel

 

Steun Jornt in zijn Alpe d’HuZes rit

Onze collega Jornt de Vries zet zich in voor KWF Kankerbestrijding door in juni 2017 de Alpe d’HuZes op te fietsen. Het geld dat Jornt inzamelt met deze sportieve actie, komt ten goede aan kankeronderzoek, met als doel kanker de wereld uithelpen. Op de kerstmarkt zal Jornt aanwezig zijn met zijn racefiets en kun je hem steunen door munten of geld te doneren.
 

Borrel


Wil je nog gezellig naborrelen? Je bent vanaf 17.00 uur van harte welkom om het jaar hier met collega’s af te sluiten! Net als vorig jaar vindt de borrel plaats in dezelfde hal als de kerstmarkt. Je onvangt van ons vier gouden consumptiemuntjes waarmee je een hapje of een drankje kan halen bij één van de kraampjes. Dus haal iets lekkers en ga gezellig met je collega's op het plein zitten!
 

Bekijk ook: