GGZ Friesland Logo

Zoekformulier

Zoeken

Hoofdnavigatie

Hoofdnavigatie:


Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina


GGZ Friesland verwelkomt geïnteresseerden tijdens het Open (Jelger)huis

27 februari 2013

Op zaterdag 16 maart 2013 vindt van 10.00 tot 16.00 uur de Open Dag van Zorg en Welzijn plaats bij GGZ Friesland in het Jelgerhuis te Leeuwarden. Op deze dag kan een kijkje worden genomen in één van de panden van GGZ Friesland. Tijdens het Open (Jelger)huis kunnen workshops worden gevolgd, tentoonstellingen bezocht, een film worden bekeken en aan een interactief spel worden deelgenomen.

De Open dag van Zorg en Welzijn wordt ieder jaar landelijk georganiseerd. Op deze dag hebben mensen de mogelijkheid om een kijkje te nemen in een zorginstelling. Ook als zij zich afvragen hoe het is om in de zorg- of welzijnssector werkzaam te zijn is dit een goede dag om hier informatie over de verkrijgen.

In het Jelgerhuis (Borniastraat 34b, Leeuwarden) wordt poliklinische zorg, klinische zorg, spoedeisende zorg en dagbehandeling geboden. Bij enkele van de ruimtes waar zorg wordt geboden voor deze stoornissen, kan een kijkje worden genomen. Tijdens het Open (Jelger)huis kan een sportieve workshop worden gevolgd, er worden werkstukken gepresenteerd die door patiënten zijn gemaakt en bezoekers kunnen door middel van het spel ‘wie is GGZ Friesland' het pand bekijken. Dit spel is gebaseerd op ‘wie is de Mol'.

Natuurlijk kan men ook algemene informatie van GGZ Friesland verkrijgen op de open dag. Ook over MindUp, het onderdeel voor wonen, werken, leren en activiteiten, wordt informatie gegeven.

Via de social media van GGZ Friesland kunnen de ontwikkelingen omtrent de Open dag van Zorg en Welzijn worden gevolgd: Twitter, @GGZFriesland. Facebook, facebook.com/ggzfriesland.