GGZ Friesland Logo

Zoekformulier

Zoeken

Hoofdnavigatie

Hoofdnavigatie:


Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina


Aanmelden

 • Hoe kan ik mij aanmelden bij GGZ Friesland?
  Voor een verwijzing naar GGZ Friesland neemt u contact op met uw huisarts. Zit u psychisch in de knoop, wacht dan niet te lang en bespreek uw klachten met uw huisarts. De huisarts kan beoordelen welke hulp wenselijk is en bij welke instantie u het beste terecht kunt.
   
 •  Wie kan mij verwijzen naar GGZ Friesland?
  Naast een huisarts kunnen ook andere instanties voor een doorverwijzing zorgen: uw huisarts, andere GGZ-instellingen, medisch specialisten, bedrijfsartsen, artsen in de jeugdgezondheidszorg, Bureau Jeugdzorg, justitiele verwijzers.
   
 • Kan ik mij aanmelden op een andere locatie dan mijn woonplaats?
  In principe wordt u automatisch aangemeld bij de locatie het dichtst bij u in de buurt is. Mocht u om bepaalde redenen liever naar een andere locatie gaan, dan kan uw verwijzer dit aangeven op de verwijsbrief.
   
 • Wat zijn de kosten van psychische hulpverlening?
  In uw verzekeringspolis vindt u hierover meer informatie. Ook kunt u met vragen terecht bij Zorgkantoor Friesland of uw zorgverzekeraar. Meer informatie.
   
 • Wat zijn de wachttijden voor gesprekken en behandelingen?
  Bekijk hier de actuele wachttijden.
   
 • Ik ben op zoek naar hulp voor een naaste
  Kent u iemand in uw omgeving die wel hulp zou kunnen gebruiken, maar die zelf zorg vermijdt? Klik hier voor meer informatie over onze hulp aan zorgmijders.