Wat te doen als je thuis zit?

En dan zit je ineens thuis... Normaal vermaak jij je prima, maar als je ineens langere tijd binnen moet zitten, wordt dat misschien anders. Geen zorgen: GGZ Friesland helpt je met tips en suggesties in verschillende categorieën!  

We hebben geprobeerd om er zoveel mogelijk variatie in aan te brengen. Zo is bijvoorbeeld een link te vinden naar online museumtours, tips voor zelf te maken spellen, wordt er stil gestaan bij luisterboeken en podcasts en ook bij kijktips. Bewegen moeten we ook niet vergeten nu we niet naar de sportschool gaan. Ook voor de creatieveling is er van alles te doen. En we geven tips hoe je met elkaar in contact kunt blijven, ook al zit je thuis. 

Mocht je zelf nog andere ideeën hebben: laat het weten en deel het met anderen! Geef bijvoorbeeld ook een cijfer aan de activiteiten zodat je ze kan beoordelen. Heb je ook nog een gouden tip die je mist? Mail het mij dan vooral, want we kunnen het online aanvullen op de site en misschien vind je jouw tip er in terug! Je kunt mij mailen op Tjarda.Kijlstra@fact-plus.nl

LET OP: we geven ook tips voor tijdelijke gratis diensten. Houdt er dus wel rekening mee dat je zelf verantwoordelijk bent voor het goed lezen van de voorwaarden hiervan! 

Direct hulp nodig?