GGZ Friesland Logo

Zoekformulier

Zoeken

Hoofdnavigatie

Hoofdnavigatie:


Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina


Voor familie

Als een partner, ouder, kind, broer of zus voor behandeling of opname naar GGZ Friesland gaat, is dat een ingrijpende gebeurtenis. In de eerste plaats natuurlijk voor diegene zelf, maar ook voor het gezin, de familie en anderen uit de naaste omgeving.

Niet alleen familie, maar ook andere naasten kunnen betrokken zijn bij de behandeling. Bent u bijvoorbeeld nauw betrokken bij de behandeling van een goede vriend van u? Ook dan kunt u bij ons terecht voor hulp en informatie. De naam ‘familie' moet daarom breder worden gezien: iedereen die naastbetrokkene is en iemand bijstaat in zijn of haar behandeling bij GGZ Friesland.

De Familieraad zoekt leden

De Familieraad is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die zich graag willen inzetten. Bent u naastbetrokkene of contactpersoon van een cliënt van GGZ Friesland? Wilt u meepraten over de zorg en dienstverlening aan patiënten en familie of wilt u een luisterend oor zijn voor lotgenoten? Kom dan onze medezeggenschap versterken. Wilt u graag lid worden van de Familieraad of heeft u wat meer tijd en wilt u graag het Dagelijks Bestuur versterken? Kijk voor meer informatie bij Familieraad.