Verpleegkundig specialist

Geplaatst op: 04-02-2019 | Solliciteren voor: 26-02-2019

Werken voor de divisie Van Andel

De divisie van Andel Ouderenpsychiatrie van GGZ Friesland richt zich veelal op kwetsbare ouderen, waarbij er sprake is van psychiatrische problematiek in samenhang met somatische stoornissen of handicaps en beperkende psychosociale omstandigheden.

Er wordt gewerkt vanuit de visie Herstel Ondersteunende Zorg. Vanaf het begin van de behandeling wordt aandacht besteed aan wat voor de patiënt in zijn of haar leven de moeite waard is. Sleutelwoorden zijn perspectief en vertrouwen bieden. Voor ouderen betekent herstel niet alleen het verbeteren van psychiatrische klachten maar ook het leren omgaan met vaak blijvende kwetsbaarheden, zodat ze ondanks problemen, ziekten en beperkingen een waardevol bestaan kunnen opbouwen, zo nodig met ondersteuning van hulpverleners. Er wordt samengewerkt met familie en naasten en ook met ketenpartners, zoals sociale wijkteams en thuiszorgorganisaties.  

 Voor de polikliniek van Team Leeuwarden zoeken wij een

verpleegkundig specialist
32-36 uur per week


Als Verpleegkundig Specialist vervul je als (regie)behandelaar een spilfunctie in het behandelproces. Dit doe je multidisciplinair met andere behandelaars (psychiater, klinisch psycholoog, GZ-psycholoog en specialist ouderengeneeskunde), het verpleegkundig team en vak therapeuten. Je neemt deel aan (wetenschappelijk) onderzoek en bevordert de ontwikkeling van de inhoud van je vakgebied en het borgen van de verpleegkundige expertise.
Daarnaast participeer je als behandelaar in de crisisdienst van GGZ Friesland.


Wie zoeken wij?
Jij bent een BIG-geregistreerde Verpleegkundig Specialist GGZ (art 14) en jij wilt je met hart en ziel inzetten voor de doelgroep ouderen. Je hebt gedegen kennis van relevante psychiatrische stoornissen en bij voorkeur ook enige kennis van somatische problematiek. Daarnaast ben je zelfstandig en communicatief vaardig, beschik je over flexibiliteit en inventiviteit in het omgaan met complexe situaties en heb je een klant- en resultaatgerichte attitude.


Wat bieden wij?
Een plek in een ambitieus team dat inhoudelijk in beweging is en met veel ruimte voor nieuwe ontwikkelingen; een arbeidsovereenkomst voor een jaar met intentie tot een vast dienstverband; salariëring conform de CAO GGZ, FWG 65 en overige secundaire arbeidsvoorwaarden.


Enthousiast geworden?
Voor nadere informatie kun je contact zoeken met Dorothee Veenstra (klinisch psycholoog en manager behandelzaken), telefoonnummer 06 – 13 94 17 34, of Anna-Marie Walsma (algemeen manager), telefoonnummer 06 – 83 52 12 88 (afwezig week 8).

 

Je mag ook op informele wijze kennismaken met de organisatie en jouw toekomstige collega’s. Je bent van harte welkom om een dag mee te lopen binnen ons team.

Je sollicitatie kun je voor 25 februari 2019, onder vermelding van vacaturenummer VA 19018, sturen naar vacatures@ggzfriesland.nl

De gesprekken vinden plaats op 6 maart 2019.

Deze vacature wordt zowel in- als extern gesteld. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

« Terug naar overzicht

Meer weten?

Direct hulp nodig?