Teamleider Servicebureau personeelsplanning

Geplaatst op: 03-12-2019 | Solliciteren voor: 16-12-2019

GGZ Friesland biedt geestelijke gezondheidszorg en ziet het als haar maatschappelijke taak om er in moeilijke tijden te zijn voor de mensen die ons het hardst nodig hebben. We zijn er voor patiënten die kortdurend behandeling nodig hebben. We zijn er 24 uur per dag voor patiënten in crisis of met langdurige problematiek. Wij geloven in de veerkracht van onze patiënten én in die van onze professionals. Op hen mogen onze patiënten rekenen, samen met hun naasten en andere betrokken partijen. Want de weg naar herstel leg je samen af.

Het servicebureau roosterplanning, als onderdeel van het Servicebedrijf, bestaat uit professionele roosteraars die met het roosterprogramma OWS voor zowel de personeelsplanning zorgdragen en uit een flexbureau dat ondersteunt bij bezettingsproblemen door het leveren van een flexibele schil voor 24 uurs zorgafdelingen. We zoeken per direct een:

Teamleider servicebureau personeelsplanning
24 - 28 uur per week

Functie-informatie:
Je kent de wereld van personeelsplanning en flexdiensten als geen ander en je hebt een duidelijke visie op de manier dat deze dienstverlening wordt vormgegeven. Je ziet continu kansen om dienstverlening te verbeteren waarbij je maximaal gebruik maakt van de aanwezige expertise. Nieuwe ontwikkelingen op je vakgebied gebruik je om de dienstverlening en werkprocessen verder te optimaliseren.

Als teamleider Servicebureau personeelsplanning ben je verantwoordelijk voor een klantgerichte dienstverlening en efficiënte processen. De dienstverlening wordt regelmatig afgestemd op de wensen van de klant. Je legt verantwoording af aan de directeur Servicebederijf. Als teamleider Servicebureau personeelsplanning ben jij de verbindende factor binnen het team. Je gaat voor het ‘wij-gevoel’ en teamresultaat, waarbij (interne) klanten centraal staan. Je leiderschapsstijl kenmerkt zich door mensgerichtheid, resultaatgerichtheid en integriteit. Je legt verantwoordelijkheden daar waar ze horen en je inspireert je medewerkers het beste uit zichzelf naar boven te halen.
 

Wij vragen:

Je hebt minimaal een hbo-diploma en minstens 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie. Je bent een teamspeler en een verbinder, werkt goed samen en weet input van medewerkers om te zetten in concrete verbetervoorstellen. Daarnaast beschik je over de volgende competenties: klantgericht, resultaatgericht, enthousiast, stressbestendig, flexibel, overtuigingskracht en je bent gestructureerd. Tevens heb je affiniteit met de (geestelijke) gezondheidszorg.
 

Wij bieden:

  • een uitdagende functie in een enthousiast en betrokken team;
  • je standplaats is Friesland;
  • arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO GGZ;
  • inschaling in FWG 55;
  • in eerste instantie betreft het een aanstelling voor 1 jaar.
  • de vacature wordt tegelijkertijd intern als extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.
     

Informatie en sollicitatie:
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bart Elderhorst, Directeur Servicebedrijf, telefoonnummer 06 – 51 24 68 78 of via e-mail bart.elderhorst@ggzfriesland.nl. Je sollicitatie per e-mail, onder vermelding van vacaturenummer CL19146, kun je vóór 15  december 2019 sturen naar vacatures@ggzfriesland.nl.

« Terug naar overzicht Reageren

Meer weten?

Direct hulp nodig?