Psychiaters

Geplaatst op: 01-05-2019

GGZ Friesland zoekt nieuwe helden! 

Heb je altijd al willen aanmeren in Friesland? Genieten van de rust, ruimte, natuur en al het moois wat Friesland te bieden heeft? Pak nu je kans en kom werken als psychiater bij GGZ Friesland! De provincie Friesland staat op plek 3 in de top 10 van beste Europese bestemmingen van de reisgids Lonely Planet.


Als psychiater in dienst van GGZ Friesland werk je met een gevarieerde groep patiënten. Binnen een creatief multidisciplinair team zet je je samen met andere behandelaren in voor het herstel van de patiënt. Je vindt het een uitdaging om binnen de richtlijnen state of the art zorg op maat te leveren. Vanuit de herstelvisie zet je je met hart en ziel in voor een kwetsbare groep mensen.

Samen met jou kijken we waar je ambities liggen en binnen welk team jouw kwaliteiten het beste tot hun echt komen. Van ouderenpsychiatrie tot FACT en van het Expertisecentrum Psychiatrie en licht verstandelijk beperking (LVB) tot kind- en jeugdpsychiatrie en Forensische Psychiatrie. Er zijn mogelijkheden genoeg en het aantal uren dat je gaat werken is in overleg met jou.  

Wat doet GGZ Friesland voor jou?
GGZ Friesland doet aan maatwerk. Samen met jou willen we kijken naar je ambities, je werktijden, je digitale ondersteuning met middelen en onderzoek. En dat in een mooie en rustige provincie, waar het goed (en goedkoop) wonen én werken is. We bieden ruimte voor innovatie, zijn deskundig, optimistisch en stimuleren eigen initiatief. In overleg is er bovendien veel mogelijk qua wetenschappelijk onderzoek of aangepaste werktijden in verband met kinderen of andere privéomstandigheden. Bij GGZ Friesland zoeken wij samen met jou (binnen de grenzen van de CAO) naar de best passende honorering en ureninzet. Een arbeidsmarkttoeslag maakt hier deel van uit. 

Dit ga jij doen
Als psychiater binnen GGZ Friesland lever je vanuit de medische professionaliteit een actieve bijdrage aan de doorontwikkeling van de Herstelvisie en alle onderdelen van het behandelproces. Dit doe je volgens de uitgangspunten van het professioneel statuut van GGZ Friesland. Daarnaast verricht je diagnostiek bij complexe psychiatrische casuïstiek, stel je individuele behandelplannen op en draai je mee in de crisisdiensten. Ook voer je farmacotherapeutische en psychotherapeutische behandelingen uit en ben je beschikbaar voor interne functionele advisering aan collegae en consultatie aan verwijzers en ketenpartners.

Woon je (nog) niet in de buurt?
Ben je een actieve en ambitieuze psychiater die houdt van een uitdaging? Dan vragen wij je te reageren. Wij kunnen ons voorstellen dat Friesland niet altijd direct om de hoek ligt, vandaar dat we je vier weken lang een vakantiewoning naar keuze in Friesland willen aanbieden. Daarmee krijg je vier weken lang de mogelijkheid om te werken bij GGZ Friesland en te genieten van de Friese cultuur en de prachtige omgeving. Je bepaalt zelf waar je vakantiehuisje staat! Aan het water, in het bos, op het platteland, alles is mogelijk!

Word jij onze nieuwe held?
Ben jij een BIG-geregistreerde psychiater met een goed gevoel voor humor, ben je in het bezit van een rijbewijs en wil jij je met passie inzetten voor de mensen die ons het hardst nodig hebben? Mail, bel of WhatsApp dan met Willeke van der Plas (willeke.vander.plas@ggzfriesland.nl / 0683526156) of Michiel Morshuis (michiel.morshuis@ggzfriesland.nl / 0683490675)Wil je graag eerst op informele wijze kennismaken met de organisatie en jouw toekomstige collega’s? Ook dat is mogelijk! Je bent van harte welkom om een dag mee te lopen op een afdeling naar keuze.

« Terug naar overzicht Reageren

Meer weten?

Direct hulp nodig?