Het zit erop: de Socialrun 2020!

Geplaatst op: 23-09-2020

Afgelopen weekend was het dan zover. Na maanden van voorbereiding ging de Socialrun 2020 vrijdag om 10:30 van start in Franeker. Het hele weekend hebben we ons keihard ingezet voor de strijd tegen stigma’s in de geestelijke gezondheidszorg. Onze bikkels hebben een waanzinnige inspanning geleverd door dag en nacht te hardlopen en fietsen in een tocht van ruim 555 kilometer.

Met overdag een heerlijk zonnetje en dagtemperaturen van rond de 20 graden hebben we schitterend weer gehad, al daalde het kwik tijdens de nachten richting de 6 graden. Het was ver en het was op sommige momenten erg zwaar, maar het was vooral een groot succes! Op zondag aan het eind van de middag kwamen onze toppers aan bij de finish in Franeker waar ze met een welverdiend applaus de eindstreep passeerden. Na voldaan en vermoeid hun medailles in ontvangst te hebben genomen, werd de dag afgesloten met een door MindUp bereide taart.

Als organisatie zijn wij zeer trots zijn op deze groep bikkels! 

Wil je zien hoe het er aan toe ging of gewoon even nagenieten? Check dan vooral even onze aftermovie!

De Socialrun zelf zit er op, maar doneren en kilometers adopteren is nog steeds mogelijk! Je kunt ook het formulier hieronder invullen om kilometers de adopteren.

Tot nu toe heeft het team ruim €19.000,- opgehaald voor het goede doel. Iedereen die heeft gedoneerd en aangemoedigd, ontzettend bedankt daarvoor!

 

 

« Terug naar overzicht

Meer weten?

Direct hulp nodig?