Gratis het GGZ College over HIC-klinieken bijwonen? Meld u snel aan!

Geplaatst op: 19-11-2018

Heeft u altijd al willen weten wat er achter de schermen gebeurt bij een High Intensive Care-kliniek (HIC), heeft u vragen over nut en noodzaak? GGZ Friesland neemt u tijdens het 'GGZ College' op dinsdag 4 december mee 'achter gesloten deuren'. Prestatrice Miranda Werkman ontvangt experts en ervaringsdeskundigen, die in gesprek gaan over het hoe, wat en waarom van de HIC-klinieken in Leeuwarden en Heerenveen!

ATTENTIE: Er zijn nog een paar plekken vrij, meld u zich dus NU gratis aan voor het bijwonen van de uitzending.

GGZ College is een interactieve webinar. Het programma wordt live uitgezonden vanuit stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden en duurt van 20.00 uur tot 21.00 uur. Kunt u er dus niet lijflijk bij aanwezig zijn? Geen nood. Meld u zich dan aan voor online! U ontvangt dan een link en zo kunt u vanuit huis of elders via internet de uitzending bijwonen en vragen stellen.

Laatste nieuws

Wilt u op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes over GGZ College, aanstaande evenementen, wie de tafelgasten zijn en welke onderwerpen er op de rol staan? Of een blik achter de schermen krijgen? Volg ons dan op Facebook of schrijf u via de site in voor onze nieuwsbrief!  En uiteraard kunt u ook vorige uitzendingen terugkijken.

Aanmelden, dát kan dus hier... wees er snel bij en dan zien we u graag in de zaal of online voor de bijzondere uitzending van dinsdag 4 december over de wereld van de HIC-kliniek!

« Terug naar overzicht

Meer weten?

Direct hulp nodig?