GGZ Friesland Logo

Zoekformulier

Zoeken

Hoofdnavigatie

Hoofdnavigatie:


Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina


Een kijkje in de keuken bij de verwerkingskliniek

Maak kennis met de traumaverwerkingsmethodiek van Martin Bohus (Mannheim)

GGZ Friesland opende vorig jaar een traumaverwerkingskliniek waar patiënten met complexe trauma’s een intensieve behandeling ondergaan waarin zij binnen twaalf weken resultaat zien. In de kliniek worden behandelingen gegeven volgens de therapie van de Duitse professor Martin Bohus. De methode is baanbrekend en is een nieuwe behandelvorm in Nederland.

Maak kennis met de traumaverwerkingsmethodiek van de Duitse professor Martin Bohus op donderdag 24 september 2015 tijdens het symposium 'Een kijkje in de keuken van de verwerkingskliniek'. Het symposium vindt 's middags plaats van 12.30 - 17.00 uur op locatie Tjaarda Oranjewoud. Accreditatie is aangevraagd bij Bureau cluster 1 Huisartsen, NIP, NVvP en FGzPT. Het symposium is bedoeld voor huisartsen, psychiaters en (klinisch) psychologen. Meer informatie over de inhoud van de middag volgt binnenkort.

Hoe wordt er precies behandeld in de traumaverwerkingskliniek? Voor welke patiënten is de behandeling geïndiceerd? En wat zijn de mogelijkheden voor een ambulant vervolg? GGZ Friesland geeft tijdens de bijeenkomst antwoord op al deze vragen. Komt u ook?

De bijeenkomst vindt plaats bij Tjaarda Oranjewoud, Koningin Julianaweg 98 in Oranjewoud. Hieronder kunt u zich aanmelden. Let u erop dat alle gegevens goed zijn ingevuld?