GZ psycholoog in opleiding tot psychotherapeut

Geplaatst op: 13-10-2020

GGZ Friesland biedt geestelijke gezondheidszorg aan mensen met psychiatrische stoornissen of ernstige psychische problemen. In onze behandelingen streven we naar herstel, hebben we de autonomie van patiënten hoog, willen we verdere achteruitgang voorkomen en bieden we patiënten zonodig een veilige plek. GGZ Friesland is een erkend opleidingsinstituut voor psychiaters, psychologen en verpleegkundig specialisten. Toegepast wetenschappelijk onderzoek speelt een belangrijke rol om behandelingen te evalueren en te verbeteren. Per maart 2021 is er een vacature voor een

GZ psycholoog in opleiding tot psychotherapeut
minimaal 24 uur per week

Functie-informatie:

De opleiding tot psychotherapeut voor GZ psychologen betreft een driejarige psychotherapieopleiding aan het opleidingsinstituut PPO te Groningen. In het kader van deze opleiding bekwaamt de opleideling zich in het kunnen hanteren van minimaal twee psychotherapeutische referentiekaders. Middels deze opleiding kan de GZ psycholoog zich ontwikkelen tot psychotherapeut en de bijbehorende BIG-registratie verwerven. De psychotherapeut is een professional die vaardig is in het geven van psychotherapeutische behandelingen bij uiteenlopende, doorgaans complexe, en in de persoonlijkheid gewortelde psychische klachten en problemen, bij verschillende leeftijdsgroepen en rekening houdend met maatschappelijke en culturele achtergronden.

Wij vragen:

  • BIG-registratie als GZ-psycholoog;
  • zowel zelfstandig als in teamverband binnen zorgprogramma’s kunnen werken;
  • ervaring en affiniteit met (cognitief) gedragstherapeutische behandelmethodieken is een pré.

Wij bieden:

  • een leer-arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd (voor de duur van de opleiding);
  • arbeidsvoorwaarden en inschaling conform de CAO-GGZ;
  • een opleidingsplek bij PPO in Groningen als GZ-psycholoog in opleiding tot psychotherapeut (GIOP), start voorjaar 2021;
  • onderdeel van de opleiding is een wisselstage bij Fier Fryslan te Leeuwarden; Fier is een landelijk expertise- en behandelcentrum voor slachtoffers van geweld binnen afhankelijkheidsrelaties.

Informatie en sollicitatie:

Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met Sanne Swart, P-opleider.

Als je interesse hebt voor deze opleidingsplaats zien we jouw motivatie, uitgebreid CV en twee aanbevelingsbrieven van psychotherapeuten of klinisch psychologen graag tegemoet.

« Terug naar overzicht Reageren

Meer weten?

Direct hulp nodig?