In de media | Bestuursvoorzitter Adriaan Jansen over aanbrengpremie en vacatures GGZ Friesland

Geplaatst op: 10-08-2017

GGZ Friesland probeert in mogelijkheden te denken en dat valt op. Adriaan Jansen, voorzitter van de Raad van Bestuur, was donderdag rond het middaguur op de radio bij Omrop Fryslân om uit te leggen hoe GGZ Friesland omgaat met de schaarste op de arbeidsmarkt. Dit naar aanleiding van publicaties over een flinke toename van vacatures in de ggz-sector.

Klik op het logo van Omrop Fryslân om het item terug te luisteren:

Eerder berichtten we zelf ook al over onze 'aanbrengpremie'. Lees hier hoe u zelf 1500 euro kunt verdienen door ons te tippen omtrent kundige en beschikbare nieuwe arbeidskrachten!

Donderdagochtend was de geestelijke gezondheidszorg als sector landelijk al in het nieuws. Het aantal vacatures is het afgelopen jaar met 28,5 procent gestegen, aldus het Financieele Dagblad. Onderzoekers van inkooporganisatie Intrakoop en Verstegen Accountants en Adviseurs bekeken de jaarverslagen van instellingen in de ggz over 2016. De organisaties die in de analyse zijn meegenomen vertegenwoordigen ongeveer 95 procent van de sector en zijn samen goed voor een omzet van 6,3 miljard euro.

« Terug naar overzicht

Meer weten?

Direct hulp nodig?