Hoe komt u bij ons terecht?

Heeft u in het verleden iets heel vervelend meegemaakt, waar u nog steeds last van heeft? En kunt u daardoor niet meer goed functioneren in uw dagelijks leven? Het kan zijn dat er sprake is van een traumastoornis.

Wacht niet te lang met hulp vragen en bespreek uw klachten met uw huisarts.

Verwijzing door huisarts of specialist


U kunt uzelf niet direct aanmelden bij GGZ Friesland. Hiervoor heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of een medisch specialist. Zij kunnen inschatten welke hulp u nodig hebt en waar u het beste terecht kunt. Soms kunnen ook andere instanties of hulpverleners u aanmelden bij GGZ Friesland. Informeer bij uw zorgverzekeraar welke dat zijn.

Aanmelding Traumakliniek

Voor de traumakliniek kunnen ook patiënten buiten de regio Friesland worden aangemeld! Bij een aanmelding van patiënten buiten regio Friesland is de eerste stap om tijdens een telefonisch spreekuur uw aanmelding voor te leggen, waarbij meegedacht wordt over de indicatie en tevens de terugnamegarantie wordt besproken. De terugnamegarantie houdt in dat u in uw formele aanmelding expliciet beschrijft uw patiënt direct weer over te nemen voor vervolgbehandeling bij afsluiten van de klinische verwerkingsmodule bij ons.

U kunt de zorgadministratie van de traumakliniek bellen voor de meest recente spreekuren: 088- 3365601. Wilt u bij uw formele aanmelding vermelden dat het specifiek om de traumakliniek gaat en met wie en wanneer u heeft overlegd over deze aanmelding.

Meer weten?

Direct hulp nodig?