Resultaten en ervaringen

Ervaringen

Hieronder leest u de ervaring(en) van deelnemers aan het onderzoek. Klik op het citaat en lees de volledige ervaring. 

''Ik kijk met een positieve blik terug op het onderzoek. Het heeft me meer inzicht gegeven in wat ik ervaar en hoe vaak ik dit ervaar.''

Ervaringen met face-to-face en beeldbellen

Tijdens de coronacrisis loopt het onderzoek gewoon door, maar het betekent wel dat de metingen momenteel via beeldbellen worden gedaan in plaats van face-to-face. Sommige mensen die deelnemen aan het onderzoek geven aan dit prettig te vinden. Het scheelt hen bijvoorbeeld reistijd naar Leeuwarden. Voor mensen die verder weg wonen van de kliniek is beeldbellen daarom een uitkomst. Andere deelnemers hebben juist aangegeven dat zij beeldbellen minder prettig vinden. Zij zouden de interviews liever in een face-to-face afspraak doen.

Wij begrijpen dat hierin verschillende voorkeuren zijn. Op dit moment is beeldbellen helaas de enige mogelijkheid, maar we hopen snel in de gelegenheid te komen dat wij deelnemers kunnen laten kiezen tussen beeldbellen en face-to-face contact.  

Resultaten

Voor informatie over de resultaten van het onderzoek raden we u aan de website in de gaten te houden. We verwachten na een aantal jaren de resultaten hier te kunnen publiceren.
Eind 2018 zijn we gestart met het verzamelen van de gegevens.

Meer weten?

Direct hulp nodig?