Socialrun 2023

Onze bikkels hebben in het weekend van 15 september een buitengewone prestatie geleverd door dag en nacht te rennen en fietsen over een zware tocht van meer dan 555 kilometer.  
Op zondagmiddag kwamen onze helden na 48 uur vol enthousiasme en gejuich over de finish. Ondanks vermoeidheid straalden ze voldoening uit terwijl ze dansend de medailles op het podium in ontvangst namen. 

Via deze weg willen we iedereen hartelijk bedanken voor het sponsoren van ons team. Dankzij deze onmisbare steun is de Socialrun ook dit jaar een groot succes geworden, waarbij we als team GGZ Friesland een indrukwekkend bedrag van ruim €20.000 hebben opgehaald!

De eindstand... 
In totaal hebben maar liefst anderhalf duizend deelnemers, verdeeld over 41 teams, deelgenomen aan de Socialrun. Samen hebben zij een indrukwekkend bedrag van €181.523 opgehaald, bijna vijftigduizend euro meer dan vorig jaar. Hoewel het niet draait om het verzamelen van meer geld dan het voorgaande jaar, geeft deze positieve stijging aan dat het verhaal en de missie van Stichting Socialrun steeds verder doordringen in het land en wereldwijd meer bekendheid en aandacht krijgen. 

Socialrun door Friesland in 2024!
En goed nieuws: in 2024 zal de Socialrun-route door Noordoost-Nederland gaan, grotendeels door Friesland. Dit geeft ons de kans om vanuit onze locaties steun te bieden en zichtbaarheid te geven aan dit bijzondere project. 

 

Sponsoren van de socialrun 2023

 


 


 


 
 
  
 

 

 

Terugblik 2022:

 


 

Direct hulp nodig?