Socialrun 2021

Op 17, 18 en 19 september gaat wederom een groep bikkels van GGZ Friesland drie dagen (dag en nacht) achter elkaar 555 kilometer hardlopen en fietsten voor de Socialrun. In 2019 en 2020 haalden we met dit prachtige project ruim €11.000 en €18.000 op voor dit goede doel! Ook dit jaar doen wij weer mee als organisatie en gaan wij wederom voor een eigen route door onze prachtige provincie en langs onze eigen locaties. 

Waarom?  
Dit landelijke evenement is opgezet omdat veel mensen met psychische klachten aanlopen tegen vooroordelen waar ze veel last van hebben. Zo zouden ze niet in staat zijn een baan te behouden en zouden ze gemeden moeten worden, omdat ze onbetrouwbaar en onbekwaam zijn. De Socialrun is erop gericht deze stigma’s te verminderen; destigmatisering. Met deze run wordt geld opgehaald voor projecten tegen stigma én wordt er natuurlijk aandacht gevraagd voor dit probleem waar veel mensen dagelijks mee worstelen. 

Steun ons! 
De uitdaging niet alleen het afleggen van de 555 kilometer zijn, maar ook het ophalen van donaties en sponsoring. We houden niet zomaar het handje op; we gaan er vol voor, elk van de 555 kilometers lang! Steun ons! Dat kan op verschillende manieren, groot of klein. Bijvoorbeeld aan de hand van het adopteren van kilometers of simpelweg door sponsoring. 

 

                                   

Doneren vanaf je salarisstrook 

 

Doneer direct een bedrag

 

Slaapplek, douche of eten in de aanbieding? Graag!

 

 

Meer over de Socialrun weten? Kijk dan op de website van de Socialrun.

 

Sponsoren van de socialrun 2021:

  


 
 
 

 

 

 

Aftermovie Socialrun 2020


 

Meer weten?

Direct hulp nodig?