Socialrun 2019

Een weekend waarin we ons keihard hebben ingezet voor de strijd tegen stigma’s in de geestelijke gezondheidszorg. Het was ver, het was op sommige momenten erg zwaar, maar het was vooral een groot succes! 

De officiële route liep over ons prachtige terrein in Franeker, hier werd op zaterdag een zogenaamde doorloop georganiseerd. Gedurende de dag zijn ongeveer 40 teams, waaronder onze eigen helden, over ons terrein gekomen om even uit te rusten en op te frissen. We hebben hier uiteraard een feestje van gemaakt, met sport- en spelactiviteiten, muziek en lekker eten en drinken. Vele andere teams streken tijdelijk neer op ons terrein met tenten, campers en ander kampeermateriaal. 

Zondagavond kwamen onze toppers aan bij de finish in Soesterberg. Met een welverdiend applaus kwamen ze met zijn allen over de eindstreep, om vervolgens hun medailles in ontvangst te nemen en het podium te bestijgen. Als organisatie mogen wij zeer trots zijn op deze groep. Uiteindelijk heeft het team ruim €11.000 opgehaald voor het goede doel. Iedereen die heeft gedoneerd en aangemoedigd, ontzettend bedankt daarvoor! 

Hieronder vind je een video samenvatting van dit fantastische weekend!

Sponsoren:    

  
   
     

 

Meer weten?

Direct hulp nodig?