Rotary Club Heerenveen zet zich in voor Specialistisch KOPP-team

Geplaatst op: 22-10-2018

Rotary Club Heerenveen gaat zich actief inzetten voor het Specialistisch KOPP-team van GGZ Friesland. Dat is de uitkomst van enkele bijeenkomsten die over en weer zijn georganiseerd. De Rotary Club gaat onder meer een dagje weg aanbieden aan de doelgroep van het KOPP-team, maar daar zal het niet blijven.

Afgelopen zomer gingen leden van de club op bezoek Specialistisch KOPP-team in Leeuwarden en medio oktober werd in de keuken gekeken bij het KOPP-team. Tijdens deze ontmoetingen gaf het team uitleg gegeven over de doelgroep, het zorgaanbod en het belang van zorg en begeleiding voor de kinderen.

Direct na het eerste contact waren de leden van de Rotary Club enthousiast over het werk van het team. De club besloot daarna om de doelgroep een leuk dagje weg aan te bieden. Daar blijf het echter niet bij, want na afloop van het bezoek aan het team in Heerenveen besloot de Rotary Club ook op langere termijn zich te willen inzetten voor de patiënten. Hoe dat in de praktijk vorm wordt gegeven, zal binnenkort worden besproken.

« Terug naar overzicht

Meer weten?

Direct hulp nodig?