Nieuwe presentatrice GGZ College: Miranda Werkman

Geplaatst op: 09-08-2018

Miranda Werkman wordt de nieuwe presentatrice van onze interactieve webinar GGZ College. Ze is in het dagelijkse leven als presentatrice, programmamaakster en verslaggeefster actief voor Omrop Fryslân en geldt al jaren als een van de boegbeelden van deze regionale tv-zender.

,,Met het presenteren van GGZ College komen voor mij dingen samen die ik het liefste doe: het overbrengen van kennis, het verbinden van mensen en mijn interesse in de psyche van de mens", laat ze weten in een reactie.

Miranda volgt Katja Westra op en zal voor het eerst op dinsdag 4 september het GGZ College presenteren. Onderwerp is dan de problematiek rond verwarde personen, zoals deze vaak worden genoemd in de samenleving. Wij spreken liever van mensen met onbegrepen gedrag. Experts en ervaringsdeskundigen bespreken tijdens deze editie van het GGZ College wie deze mensen zijn, welke hulp de zorgprofessionals kunnen bieden en ook komen tolerantie en verdraagzaamheid in de samenleving aan bod.

Uitzending bijwonen? Dat kan!

Er is nog plek vrij in de zaal, dus u kunt als publiek het GGZ College op dinsdag 4 september bijwonen. De uitzending komt vanuit stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden en duurt van 20.00 tot 21.00 uur. Online is de webinar uiteraard ook te volgen.

Aanmelden kan hier

« Terug naar overzicht

Meer weten?

Direct hulp nodig?