Minder papierwerk, betere zorg? Onderteken ons manifest!

Geplaatst op: 22-11-2017

Minder administratieve lasten, meer tijd voor de patiënt. Welke zorgprofessional wil dat nu niet? De door GGZ Friesland ondersteunde landelijke campagne 'Minder Regelgekte Meer Zorg' is inmiddels in de tweede week aanbeland en is nu al een daverend succes! Heb jij als medewerker al ons manifest getekend? Meer dan 60.000 mensen in heel Nederland gingen je deze week al voor! Doe het nu!

Het hart van de campagne is het manifest met 7 uitgangspunten voor een nieuwe regelstandaard en een reeks activiteiten in 2018 waarmee de lastendruk kan worden verminderd. Tekenen doe je hier!

DIT IS HET MANIFEST:

De campagne wordt ondersteund met filmmateriaal van patiënten en professionals op tv en sociale media, advertenties, opiniestukken en berichten in de regionale en lokale media. Ook schrijven we een brief aan het voltallige kabinet Rutte III en alle Nederlanders, waarin we ze verzoeken de regelgekte in de ggz te stoppen en ons manifest te ondertekenen.

Help je mee? Vraag dan aan je familie, vrienden en collega’s om het manifest ook te ondertekenen en Twitter met de hashtag #regelgekte! Volg ons bovendien via @GGZFriesland

« Terug naar overzicht

Meer weten?

Direct hulp nodig?