Op deze pagina

FACT+

Het FACT+-team helpt patiënten met psychische aandoeningen en/of verslavingen. De patiënten hebben zorg nodig op meerdere leefgebieden. Voorbeelden hiervan zijn wonen, werken, contact met anderen en zelfzorg.

Dit is ons doel

We willen jou helpen weer een leven met perspectief op te bouwen.

Zo helpen we jou

Onze hulpverleners komen bij jou langs. We helpen je op de plek waar jij op dat moment bent. Dit kan thuis zijn, op straat of in een sociaal pension.  

In ons team werken hulpverleners uit de geestelijke gezondheidszorg en verslavingszorg samen. Door deze samenwerking hoef je niet steeds je verhaal aan een andere hulpverlener te vertellen. We kunnen je door deze samenwerking ook de zorg bieden die jij het meest nodig hebt.

Zij helpen jou

Elk FACT+-team bestaat uit medewerkers van GGZ Friesland en Verslavingszorg Noord-Nederland. In elk team zit een psychiater, verpleegkundig specialist, psycholoog, sociaal-psychiatrisch verpleegkundige, verpleegkundige, maatschappelijk werker, ervaringsdeskundige, sociaal-juridisch dienstverlener, systeemtherapeut en trajectbegeleider.

Praktische informatie en contact

De FACT+-teams werken vanuit drie locaties in Friesland. Van daaruit bieden we behandeling en begeleiding aan patiënten in de regio Zuidwest-Friesland. 

Locatie Bolswardbaan: (Sneek stad, regio Sneek en Fryske Marren) 
Bolswarderbaan 1 
8601 ZK Sneek  
088-2343700