Bereikbaarheid Jelgerhuis

Bereikbaarheid per fiets
U kunt op de fiets of met de brommer de locatie prima bereiken. Uw route kunt u plannen via: http://routeplanner.fietsersbond.nl. Een fietsenstalling is gelegen aan de voorkant van het gebouw bij de ingang van het Jelgerhuis.

Bereikbaarheid met openbaar vervoer
De locatie Jelgerhuis is per openbaar vervoer bereikbaar. Ga met de bus of met trein naar Leeuwarden station om vervolgens met bus 14 richting Assen via Drachten naar de halte Borniastraat te gaan. Vanaf hier loopt u richting de stoplichten en slaat u vervolgens rechts af over de weg bij de stoplichten. Na het oversteken sla gelijk weer rechtsaf langs het fietspad. Bij de weg na het fietspad ziet u aan de rechterzijde het gebouw van het Jelgerhuis en kunt u bij de ingang waar de naam Jelgerhuis boven staat naar binnen lopen. U kunt ook kijken op www.9292.nl, de NS reisplanner of bellen naar 0900-9292 (€ 0,90 p/m, max. € 18,00).

Bereikbaarheid met de auto
U kunt de locatie ook per auto bereiken. Er is parkeergelegenheid voor het gebouw van het Jelgerhuis, de kosten voor het parkeren zijn gratis.

Direct hulp nodig?