Cliënten MindUp zien SC Heerenveen winnen van FC Twente

Geplaatst op: 07-02-2018

MindUp mag dit seizoen driemaal met vijftig cliënten een thuiswedstrijd van maatschappelijk partner SC Heerenveen bezoeken. Afgelopen zaterdag stond een van de drie duels op het programma. De aanwezige cliënten zagen de Friese eredivisieclub met 1-0 winnen van FC Twente. Eerder werd al de wedstrijd tegen PEC Zwolle (25 november) bezocht en op 17 april volgt nog een bezoek aan het duel met ADO Den Haag.

Vanuit vele Beschermde Woonvormen en dagbestedingslocaties van MindUp kwamen zaterdag cliënten en medewerkers naar Heerenveen om daar in het Abe Lenstra Stadion de wedstrijd tegen Twente, met oud-Heerenveentrainer Gertjan Verbeek, bij te wonen. Een aantal locaties binnen MindUp hadden een busje geregeld, andere cliënten kwamen samen met hun kind of één van de ouders.

Naast het met elkaar genieten van de wedstrijd werd er ook veel met elkaar gesproken en werden contacten gelegd. Sommige cliënten kenden elkaar nog vanuit het verleden of waren belangstellend naar de ander en waar zij vandaan kwamen. Het was dan ook een mooi sociaal gebeuren in het MindUp-vak. Heerenveen won de wedstrijd tegen FC Twente met 1-0. 

« Terug naar overzicht

Meer weten?

Direct hulp nodig?