Vakantiehuisje zoekt psychiater!

Geplaatst op: 22-08-2017

VACATURE | Werken in Friesland combineren met genieten van rust, ruimte, natuur en al het moois wat deze provincie te bieden heeft? Via onze vacatures kun je solliciteren! Maar voor psychiaters hebben we op dit moment een speciaal aanbod: We zoeken voor de maand september namelijk een psychiater met OGGZ expertise en... wij zorgen voor een vakantiehuisje om vier weken in te verblijven!

De actieve en ambitieuze psychiater die wij zoeken, zal werkzaam zijn voor ons FACT-team in Leeuwarden. Wij kunnen ons voorstellen dat Friesland niet direct om de hoek ligt, vandaar dat we je vier weken lang een vakantiewoning naar keuze aanbieden. Je bepaalt zelf waar het vakantiehuisje staat! Aan het water of in het bos, alles is mogelijk.

Wil je langer blijven, ook dat kan! We bieden ruimte voor innovatie, zijn deskundig, optimistisch en stimuleren eigen initiatief. In overleg is bovendien veel mogelijk qua wetenschappelijk onderzoek en opleidingen zoals beleidspsychiatrie. Daarnaast kunnen we ook rekening houden met aangepaste werktijden in verband met kinderen of andere privéaangelegenheden. Ook voor eventuele partners kunnen wij een rol spelen in baanbemiddeling.

Heb je interesse of ken je iemand die perfect in dit plaatje past? Hier vind je alle informatie over deze bijzondere vacature. Wees er snel bij!

« Terug naar overzicht

Meer weten?

Direct hulp nodig?