Socialrun: Een groot succes!

Geplaatst op: 25-09-2019

Zondagavond is er  een einde gekomen aan de Socialrun. Een weekend waarin we ons keihard hebben ingezet voor de strijd tegen stigma’s in de geestelijke gezondheidszorg. Ons team van absolute toppers heeft een waanzinnige inspanning geleverd door dag en nacht te hardlopen en fietsen in een tocht van ruim 555 kilometer. Het was ver, het was op sommige momenten erg zwaar, maar het was vooral een groot succes!

De doorloop in Franeker op zaterdag was ook een succes. Gedurende de dag zijn ongeveer 40 teams, waaronder onze eigen helden, over ons terrein gekomen om even uit te rusten en op te frissen. We hebben hier uiteraard een feestje van gemaakt, met sport- en spelactiviteiten, muziek en lekker eten en drinken.

Zondagavond kwamen onze toppers aan bij de finish in Soesterberg. Met een welverdiend applaus kwamen ze met zijn allen over de eindstreep, om vervolgens hun medailles in ontvangst te nemen en het podium te bestijgen. Als organisatie mogen wij zeer trots zijn op deze groep.

Uiteindelijk heeft het team ruim €11.000 opgehaald voor het goede doel. Iedereen die heeft gedoneerd en aangemoedigd, ontzettend bedankt daarvoor!

Hieronder vind je een video samenvatting van dit fantastische weekend:

« Terug naar overzicht

Meer weten?

Direct hulp nodig?