Arron Bell nieuwe bestuurder GGZ Friesland

GGZ Friesland heeft in Arron Bell (51) een nieuwe bestuurder gevonden. Hij volgt Paul de Bot op, die sinds april vorig jaar op interim-basis zitting had in de Raad van Bestuur.  

Bell, woonachtig in Purmerend, is een ervaren bestuurder. Zo zat hij onder meer in de Raad van Bestuur van het CAK.  

Hij omschrijft zichzelf als ‘resultaatgericht met hart voor de publieke zaak’ en als ‘een aanjager van ontwikkeling en groei’. ,,Ik ben van nature samenwerkingsgericht, omdat ik wil dat organisaties succesvol en medewerkers trots kunnen zijn. Mijn stijl is open, positief en met humor.''

In zijn vrije tijd is Bell vaak sportief bezig. Zo loopt hij hard, stapt hij ook graag op de fiets en – zie daar een mooie match met Friesland – schaatst hij graag.  

Arron Bell begint per 1 mei aan zijn nieuwe functie. Hij vormt dan samen met Ton Dhondt de Raad van Bestuur van GGZ Friesland. Ton ziet uit naar de samenwerking met Arron. ,,Het afgelopen jaar was het enorm fijn om met Paul als interim-collega te mogen werken. De komst van Arron betekent het begin van een nieuwe samenwerking voor langere tijd en daarmee bestuurlijke continuïteit. Er zijn genoeg interne en externe uitdagingen die die continuïteit van ons vragen.”  

61Ef5767 9D98 4672 9B1a Ea6fa520adc2