Lisanne

Lisanne van Osselen is in behandeling bij het regioteam Leeuwarden. Ze deelt haar verhaal. Over hoe ze bij GGZ Friesland terechtkwam en wat haar ervaringen zijn. ,,Over het algemeen ben ik heel positief over de behandeling.” 

Vanaf haar veertiende doorloopt Lisanne een traject bij verschillende instanties. Niet altijd met de beste ervaringen. Na vele verhuizingen komt ze uit in Friesland. ,,Om een nieuwe start te maken”, zo zegt ze zelf. ,,Ik zocht ook een nieuwe ggz-instelling. Ik was in het begin nogal huiverig om weer aan een nieuwe instelling te beginnen”, geeft Lisanne toe. ,,Maar ik hoorde positieve berichten over GGZ Friesland, dus ik gaf het een goede kans.”

 ‘Een fijn team’

Lisanne is in behandeling bij regioteam Leeuwarden. ,,Dat is een fijn team. Ze denken mee en kijken naar mogelijkheden. Ook doen ze aan huisbezoeken als het even niet goed lukt. Dat was ik van andere instellingen niet gewend. Ze zijn zeer betrokken en werken goed samen met de begeleide woonvorm waar ik momenteel woon. Over het algemeen ben ik heel positief over het traject.” 

‘Erg tevreden’

Ze gaat verder: ,,Natuurlijk zijn er altijd wat verbeterpunten. Het blijft mensenwerk. Ik heb vele instellingen van binnen gezien en vele behandelingen gevolgd, maar ik ben erg tevreden over het regioteam van GGZ Friesland Leeuwarden. Ook de doorverwijzingen naar de behandeling die ze zelf niet aanbieden gaan vrij soepel”, aldus Lisanne. ,,Zelfs toen ik aangaf dat het niet klikte met mijn behandelaar, was het mogelijk te wisselen naar iemand anders. Over het algemeen ben ik erg tevreden over de aangeboden behandeling.”

Direct naar