Help ons aan collega's en verdien 1500 euro!

Geplaatst op: 28-07-2017

Kent u een professional met passie, bevlogenheid en energie? Draag deze persoon dan aan bij GGZ Friesland en verdien hiermee 1500 euro.

GGZ Friesland is doorlopend op zoek naar nieuwe psychiaters, GZ-Psychologen, Klinisch psychologen, Verpleegkundig specialisten (art. 14) en Anio's (basisartsen). Om de werving van deze professionals te stimuleren, is er een aanbrengpremie ontwikkeld.

Iedereen komt in aanmerking voor deze regeling, of u nu wel of niet in dienst bent bij GGZ Friesland. Er is geen maximum aan het aantal aan te dragen nieuwe professionals. Voorwaarde voor het ontvangen van de premie is dat de nieuwe professional ten minste zes maanden in dienst blijft. De bonusregeling geldt niet voor kandidaten die in een opleidingsfunctie worden aangesteld of wanneer de kandidaat al werkzaam is voor GGZ Friesland als 'personeel niet in loondienst'.

De hoogte van de bonus is als volgt:

  • U ontvangt 1000 euro netto voor het aanbrengen van een psychiater, Gz-psycholoog, Klinisch psycholoog, Verpleegkundig specialist (art. 14) of een ANIO (basisarts) met een tijdelijk contract van meer dan 6 maanden tot en met een maximum van 12 maanden
  • U ontvangt 1500 euro netto voor voor het aanbrengen van een psychiater, Gz-psycholoog, Klinisch psycholoog, Verpleegkundig specialist (art. 14) of een ANIO (basisarts) in vaste dienst of een arbeidscontract van meer dan 12 maanden.

Indien een kandidaat door meerdere personen wordt aangedragen geldt: 'Wie het eerst komt, wie het eerst maalt'.

Bekijk hier de algemene voorwaarden en het aanmeldingsformulier.

Bekijk hier onze vacatures.

Voor vragen en meer informatie kunt u mailen naar pr@ggzfriesland. Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur op het nummer 058 284 8780. 

« Terug naar overzicht

Meer weten?

Direct hulp nodig?