Bereikbaarheid Nij Smellinghe

Bereikbaarheid per fiets
U kunt op de fiets of met de brommer de locatie prima bereiken. Uw route kunt u plannen via: routeplanner.fietsersbond.nl. Er is een fietsenstalling aanwezig.

Bereikbaarheid met openbaar vervoer
De locatie Nij Smellinghe is per openbaar vervoer bereikbaar. Ga met de bus of met trein naar Leeuwarden Station om vervolgens met bus 320 richting Heerenveen via Drachten naar de bushalte de Splitting te gaan. Vanaf hier is het 11 minuten lopen naar de locatie. Bij het uitstappen sla je rechtsaf en volg je de weg tot de eerste kruising. Hier sla je linksaf naar de Leidyk, deze straat loop je helemaal uit tot je niet verder kan. Aan het einde van de straat sla je rechtsaf naar de Uitgang. Ook deze straat loop je uit en sla je aan het eind linksaf, hier bevindt zich aan de linkerkant het ziekenhuis waar de locatie van GGZ Friesland zich ook in bevindt. U kunt ook kijken op www.9292.nl, de NS reisplanner of bellen naar 0900-9292 (€ 0,90 p/m, max. € 18,00).

Met de auto
U kunt de locatie ook per auto bereiken. Er is parkeergelegenheid bij het terrein van Nij smellinghe ziekenhuis. De kosten voor het parkeren zijn tot 20 minuten gratis, hierna betaal je €0,80 cent per uur.

Direct hulp nodig?