Bereikbaarheid De Woudvaart

Bereikbaarheid per fiets
U kunt op de fiets of met de brommer de locatie ook prima bereiken. U route kunt u plannen via: http://routeplanner.fietsersbond.nl. Een fietsenstalling is gelegen aan de voorkant van ons gebouw, bij de ingang.

Bereikbaarheid met openbaar vervoer
De locatie Dokkum Woudvaart is per openbaar vervoer bereikbaar. Lijn 51 richting Leeuwarden via Damwoude en dan uitstappen halte: Sionsberg. Vanaf hier is het 3 minuten lopen naar de Birdaarderstraatweg nummer 80-B. Je loopt langs de weg en steekt over, voor de rotonde, naar het fietsenhok. Vanaf hier loop je rechtdoor langs de zijkant van het fietsenhok totdat je de eerstvolgende weg naar rechts kan afslaan. Gelijk na het afslaan kan je een voetpad in naar rechts en daar is de ingang van GGZ Friesland Dokkum. U kunt ook kijken op www.9292.nl, de NS reisplanner of bellen naar 0900-9292 (€ 0,90 p/m, max. € 18,00).

Bereikbaarheid met de auto
U kunt de locatie ook per auto bereiken. Er is parkeergelegenheid aan de voorkant van het gebouw. Stel dat dit parkeerplek vol is dan is er nog voor het terrein van de Woudvaart nog genoeg plek om uw auto te parkeren.

Meer weten?

Direct hulp nodig?