Stages

GGZ Friesland biedt stagemogelijkheden aan studenten van scholen in de provincie en daar buiten. Van therapeut tot receptionist en van psycholoog tot ICT-specialist; wij hebben de ruimte en de specialisten in huis voor jou om relevante werkervaring op te doen. Jaarlijks bieden wij 150 stagiaires een dynamische stageplek. Enthousiasme, leergierigheid en zelfstandigheid zijn daarbij onmisbaar. Voor je rol in onze organisatie kun je rekenen op goede stage regelingen, deskundige begeleiding en een stagevergoeding.

Een greep uit onze functies

Verpleegkundigen, woonbegeleiders, activiteitenbegeleiders, artsen, artsen in opleiding, arts-assistenten, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, ambulante medewerkers, psychotherapeuten, psychologen, psychologisch assistenten, psychiaters, orthopedagogen, psychomotore therapeuten, creatief therapeuten, ergotherapeuten, maatschappelijk werkers, geestelijk verzorgers, preventiemedewerkers, beleidsmedewerkers, communicatiespecialisten en medewerkers ondersteunende diensten.

Het stagebureau

De medewerker van het stagebureau weet exact welke stageplaatsen en projectopdrachten er beschikbaar zijn op de verschillende afdelingen van GGZ Friesland. Het stagebureau weet uiteraard ook welke opleiding je voor de stageplek van jouw interesse nodig hebt. Als je het stageformulier hebt ingevuld, dan zoekt het stagebureau een geschikte plek voor jou. Na afloop van je stageperiode bewaart het stagebureau jouw gegevens en de beoordeling van je stagebegeleider. Want getalenteerde en ambitieuze stagiaires laten we bij GGZ Friesland niet zomaar gaan!

Aanmelden voor een stage

Heb je zin gekregen in een stage of afstudeeropdracht bij GGZ Friesland?

Meld je aan met het stageformulier

Vragen over stages?

Voor meer informatie kun je tijdens het telefonisch spreekuur van 9.00 - 12.00 uur terecht bij tefoonnummer 058-284 88 44. Of stuur een e-mail naar stagebureau@ggzfriesland.nl.

Uitgelicht: uitdagende stage voor bevlogen CIOS studenten!

Ben jij op zoek naar een stageplaats waarbij je uitgedaagd wordt en leert hoe je mensen met een psychiatrische achtergrond motiveert en stimuleert om in beweging te komen? Dan is GGZ Friesland iets voor jou!

GGZ Friesland ziet het als haar maatschappelijke taak om er in moeilijke tijden te zijn voor de mensen die ons het hardste nodig hebben. We zijn er voor patiënten die kortdurend behandeling nodig hebben en we zijn er 24 uur per dag voor patiënten in crisis of met langdurige problematiek. Wij geloven in de veerkracht van onze patiënten én in die van onze professionals. Op hen mogen onze patiënten rekenen, samen met hun naasten en andere betrokken partijen. Want de beste route naar herstel leg je samen af. Samen met nog 1800 collega’s staan we in heel Friesland klaar om deze mensen te helpen naar een zo zelfstandig mogelijk leven.

Bij GGZ Friesland behandelen we kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met zijn of haar hersteldoelen. Leefstijl speelt hierin een cruciale rol. Er zijn dus genoeg mogelijkheden genoeg om jouw doelen en PVB’s binnen onze organisatie te behalen. 

Meer informatie vind je hier.

Interesse?
Je kunt jouw motivatiebrief en CV opsturen aan Emile Priest via leefstijl@ggzfriesland.nl. Noem daarbij ook je schoolcoach en zijn/haar telefoonnummer. Bij geschiktheid plannen we graag een kennismakingsgesprek met je in.

Direct hulp nodig?