Werken & leren

Of het nu gaat om een baan of een stage- of opleidingsplaats: GGZ Friesland is een innovatieve en eigenzinnige organisatie die alle ruimte biedt om u te ontwikkelen. Dus wil je patiënten helpen om het beste uit hun leven te halen? En wil je jezelf  blijven ontwikkelen en werken bij een organisatie waar innovatie en kwaliteit hoog op de agenda staan? Dan ben je bij GGZ Friesland aan het juiste adres.

We lopen landelijk voorop op het gebied van innovatie. Zo ontwikkelen wij 1,5e-lijns zorg, staat vroeginterventie bij ons hoog op de agenda (daaraan gekoppeld wetenschappelijk onderzoek) en staat herstelondersteunende zorg in al ons handelen voorop. Daarbij maken wij gebruik van evidence based methodieken. Wij zijn een erkend opleidingsinstituut voor psychiaters, psychologen en verpleegkundig specialisten.

Wat bieden we?

We hebben een gespecialiseerd aanbod voor de diverse doelgroepen. Dit betekent dat medewerkers en stagiaires gemakkelijk kunnen kiezen voor een doelgroep waarbij hun hart ligt en waarin zij zich verder willen ontwikkelen en specialiseren. Medewerkers en stagiaires kunnen hun eigen stempel drukken op de organisatie. Er is ruimte voor eigen initiatieven. En, ook niet onbelangrijk: bij ons in Friesland heb je geen last van files.

Wij zoeken nieuwe collega's

Binnen GGZ Friesland zijn wij doorlopend op zoek naar nieuwe psychiaters, GZ-Psychologen, Klinisch psychologen, Verpleegkundig specialisten (art. 14) en ANIOS (basisartsen). Om de werving van deze professionals te stimuleren, is er een aanbrengpremie ontwikkeld. 

Direct hulp nodig?