GGZ Friesland Logo

Zoekformulier

Zoeken

Hoofdnavigatie

Hoofdnavigatie:


Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina


Werken bij een FACT-team


‘Onze patiënten hebben te maken met ernstige psychiatrische aandoeningen. We komen alle psychiatrische stoornissen tegen. De ernst en complexiteit vraagt om een multidisciplinaire aanpak. Met deze aanpak kunnen we de problematiek op meerdere leefgebieden aanpakken en echt een verschil maken. Werk jij graag in een enthousiast team? Houd je van afwisseling in je werk, werk je graag samen met andere zorgpartners in het veld en vind je complexe problematiek uitdagend? Dan is FACT de plek voor jou!’

Charlotte Smits, psychiater en directeur behandelzaken divisie Herstel & Behandeling
 

Wat is FACT?

FACT staat voor Flexible Assertive Community Treatment. Onze FACT-teams bieden multidisciplinaire behandeling en begeleiding aan mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen, die tevens problemen hebben op andere levensgebieden (wonen, werken, sociale contacten, financiën etc.). De behandeling en begeleiding vindt plaats in de directe omgeving van de patiënt en richt zich op alle leefgebieden. De FACT-teams van GGZ Friesland werken intensief samen met de patiënt en andere belangrijke personen uit zijn of haar omgeving. Onze FACT-teams werken nauw samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN).
 

Kom jij onze FACT-teams versterken?

Het bieden van behandeling en begeleiding aan chronische patiënten met complexe problematiek is een van de kerntaken van GGZ Friesland. We blijven onze FACT-teams uitbreiden. Voor onze bestaande teams zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers.

Verpleegkundig specialist (art.14) (m/v) FACT Dokkum

Verpleegkundig Specialist (art.14) (m/v) FACT Drachten Noord

  >> Bekijk al onze vacatures