GGZ Friesland Logo

Zoekformulier

Zoeken

Hoofdnavigatie

Hoofdnavigatie:


Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina


Welkom

Onlangs heeft u zich aangemeld voor de Publieksacademie Waargebeurde nachtmerries welke 
plaatsvindt op maandag 13 juni 2016. Leuk dat u komt!
U bent vanaf 19.30 uur van harte welkom in Stadsschouwburg De Harmonie te Leeuwarden. De Publieksacademie start 20.00 uur en de avond eindigt rond 21.30 uur.

Waargebeurde nachtmerries is het vijftiende thema van de Publieksacademie. Een traumastoornis ontstaat na het meemaken van een traumatische gebeurtenis. Bijvoorbeeld na een auto-ongeluk, (huiselijk) geweld, een brand, mishandeling, oorlog of seksueel misbruik. Deze gebeurtenissen kunnen een grote impact hebben op je leven. Het kan zorgen voor herbelevingen en angst, maar het kan ook je gedrag beïnvloeden doordat je de traumatische herinnering probeert te vermijden.

Wat is de impact van een trauma en hoe kun je er mee omgaan? Tijdens de Publieksacademie Waargebeurde nachtmerries worden deze onderwerpen uitgelicht door professionals en ervaringsdeskundige Norma Miedema.
 

Routebeschrijving

Het adres van Stadsschouwburg De Harmonie is: Ruiterskwartier 4, 8911 BP te Leeuwarden.De binnenstad van Leeuwarden kent betaald parkeren tot 22.00 uur. In de omliggende straten van De Harmonie geldt daarnaast een maximale parkeertijd van 1 of 2 uur. U kunt parkeren in een van de parkeergarages. Parkeergarages Oldehove en Zaailand zijn op korte loopafstand van De Harmonie.

Indien u niet beschikt over een navigatiesysteem vindt u een uitgebreide routebeschrijving op de website van De Harmonie.

Tot maandag 13 juni!


<< Terug