Wanneer begin jij met werken bij Kinnik?

Geplaatst op: 15-05-2019 | Solliciteren voor: 31-12-2019

Stap in de belevingswereld van onze doelgroep!


Elk kind is uniek en voortdurend in ontwikkeling. Hoe die ontwikkeling verloopt, wordt bepaald door aanleg, opvoeding en omstandigheden. Als de ontwikkeling niet goed verloopt, kan er sprake zijn van psychische problemen.

Wij zijn er om kinderen, jongeren en hun ouders daarbij helpen. Met daadkracht en respect, op een vriendelijke en vrolijke manier.
Wij luisteren en zijn nieuwsgierig.
Wij zoeken uit wat er aan de hand is en bedenken hoe we moeten helpen om het beste uit ieder kind te halen.

Kinnik kind en jeugd GGZ biedt een breed scala aan behandelvormen: van preventie tot crisiszorg, van lichte hulp tot intensieve begeleiding, van diagnostiek tot nazorg, van gezinsbehandeling-aan-huis tot opname in een kliniek. Zo kunnen we precies die zorgintensiteit aanbieden die past bij de problematiek van het kind en de behoefte van ouders.

Voor kundig personeel maken we plek!
Kinnik is voortdurend in ontwikkeling om de beste zorg te leveren en hier wordt ook flink in geïnvesteerd. We hebben daarom ruimte voor gedreven specialisten, want voor kundig personeel maken we altijd plek!

Als psychiater, klinisch psycholoog, GZ psycholoog of verpleegkundig specialist in dienst van Kinnik ga je met een gevarieerde doelgroep aan de slag. Je werkt samen met andere behandelaren in een creatief multidisciplinair team. Binnen de richtlijnen ‘state of the art’ zorg op maat leveren, vind je een uitdaging. Vanuit de herstelvisie zet je je met hart en ziel in voor een kwetsbare groep kinderen en jongeren. Samen met jou kijken we waar jij het beste past en waar jouw kwaliteiten volledig tot zijn recht komen.

Wij geloven dat uitgangspunten voor de beste behandeling zijn:
- Een intensieve samenwerking tussen het kind, de ouders en de behandelaar, maar ook
met verwijzers, scholen en andere organisaties die bij het kind betrokken zijn;
- Resultaatgericht werken op basis van bewezen behandelmethoden;
- Kijken naar alle facetten van het kind: de geest, het lichaam en het gezin;
- Kijken naar zowel de stoornis als naar de gezonde, krachtige kanten van het kind;
- We helpen om de mogelijkheden die een kind heeft te benutten (unlocking potential);
- Om een kind of jongere optimaal te begrijpen spelen we in op de wereld en beleving van
een kind of jongere.

Een baan op maat
We bieden ruimte voor innovatie, zijn deskundig, optimistisch en stimuleren eigen initiatief. In overleg is bovendien veel mogelijk qua wetenschappelijk onderzoek en opleidingen zoals beleidspsychiatrie. Daarnaast kunnen we ook rekening houden met aangepaste werktijden in verband met kinderen of andere privéaangelegenheden.

Kom je van buiten Friesland?
Maandje Kinnik 'proberen' en geen woning? Geen nood: wij regelen een vakantiehuisje naar keuze in Friesland voor je!

Friesland is meer dan alleen die provincie met haar eigen taal. Friesland staat voor het beste van natuur, cultuur, sport en maatschappij. Een unieke provincie waar rust en ruimte samenkomen, waar huizen nog betaalbaar zijn en waar voor ieder wat wils is. Waar de Randstad maar anderhalf uur van je vandaan is en je toch in een hele andere wereld vertoeft. Daarnaast staat Friesland ook nog eens in de top 3 van beste Europese bestemmingen van de internationaal gerenommeerde reisgids Lonely Planet. Wij geven je alle ruimte om onze organisatie en de provincie te leren kennen.

Enthousiast geworden over Kinnik? We zijn onder andere op zoek naar:

  • AIOS / ANIOS (m/v)
  • Psychiater / Manager behandelzaken
  • GZ Psychologen
  • Verpleegkundig Specialist (art. 14) / Manager behandelzaken
  • Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundigen (SPV)
  • Verpleegkundig Specialisten (alleen voor de kliniek, niet voor de polikliniek)
  • ANIO voor crisiskluster Kinnik
  • Groepsleider / GGZ ambulant begeleider I (alleen voor de kliniek, niet voor de polikliniek)

Interesse?
Voor een functie op de polikliniek kun je gerust bellen of mailen met Anieta Terpstra via anieta.terpstra@ggzfriesland.nl of telefonisch via 06-83525871
Voor een functie op de klliniek kun je bellen of mailen met Iteke Kramer via iteke.kramer@ggzfriesland.nl of telefonisch via 06-22779276

 

« Terug naar overzicht Reageren

Meer weten?

Direct hulp nodig?