Verpleegkundig Specialisten

Geplaatst op: 01-05-2019

Ben jij de verpleegkundig Specialist die toe is een aan een nieuwe uitdaging? Wil jij werken in een eigenzinnige, optimistische organisatie waar innovatie hoog op de agenda staat, waar jij jezelf kunt blijven ontwikkelen en wil jij eraan bijdragen dat onze patiënten elke dag het beste uit hun leven kunnen halen? Dan ben je bij GGZ Friesland aan het juiste adres! 

GGZ Friesland is dé instelling op het gebied van geestelijke gezondheid in Friesland. Wij bieden een volledig en gevarieerd aanbod aan mensen met (ernstige) psychische problemen en psychiatrische stoornissen. We behandelen met een duidelijk doel voor ogen. Als Verpleegkundig Specialist in dienst van GGZ Friesland ga je met een gevarieerde doelgroep aan de slag. Binnen een creatief multidisciplinair team zet je je samen met andere behandelaren in voor het herstel van de patiënt.

Wat doet GGZ Friesland voor jou?
Voor gedreven Verpleegkundig Specialisten maken we ruimte! Samen met jou kijken wij waar je ambities liggen en binnen welk team jouw kwaliteiten volledig tot hun recht komen.
Van forensische psychiatrie, kind- en jeugdpsychiatrie en FACT tot ouderenpsychiatrie en het Expertisecentrum Psychiatrie en LVB: er zijn mogelijkheden genoeg en het aantal uren dat je gaat werken is in overleg met jou. In overleg is er veel mogelijk qua wetenschappelijk onderzoek of aangepaste werktijden in verband met kinderen of andere privéomstandigheden.

Wie zoeken wij?
Jij bent een BIG-geregistreerde Verpleegkundig Specialist en jij wil je met hart en ziel inzetten voor de mensen die ons het hardst nodig hebben. Je vindt het een uitdaging om binnen de richtlijnen state of the art zorg op maat te leveren. Je durft te pionieren, te vernieuwen en buiten de gebaande paden te denken. Daarnaast beschik je over een dosis humor en heb je een klant- en resultaatgerichte attitude die is gebaseerd op een multidisciplinaire samenwerking.

Enthousiast geworden?
Voor verschillende afdelingen zoeken wij Verpleegkundig Specialisten. Bekijk hieronder de specifieke werkzaamheden en functie-informatie met betrekking tot de afdeling van jouw keuze. Wil je graag eerst op informele wijze kennismaken met de organisatie en jouw toekomstige collega’s? Dat is mogelijk! Je bent van harte welkom om een dag mee te lopen op een afdeling naar keuze. Bel of Whatsapp met Petra Rijpstra (06-81552272) en we gaan het voor je regelen!

Voor kundig personeel maken we plek!
Zit jouw droomteam er nog niet tussen? Geen probleem! GGZ Friesland is voortdurend in ontwikkeling om de beste zorg te leveren en hier wordt ook flink in geïnvesteerd. We hebben daarom ruimte voor gedreven specialisten, want voor kundig personeel maken we altijd plek! Bel of Whatsapp met Petra Rijpstra (06-81552272) om de mogelijkheden te bespreken.

Kom je van buiten Friesland?
Maandje GGZ Friesland 'proberen' en geen woning? Geen nood: wij regelen een vakantiehuisje naar keuze in Friesland voor je!

It giet oan!
Friesland is meer dan alleen die provincie met haar eigen taal. Friesland staat voor het beste van natuur, cultuur, sport en maatschappij. Een unieke provincie waar rust en ruimte samenkomen, waar huizen nog betaalbaar zijn en waar voor ieder wat wils is. Waar de Randstad maar anderhalf uur van je vandaan is en je toch in een hele andere wereld vertoeft. Daarnaast staat Friesland ook nog eens in de top 3 van beste Europese bestemmingen van de internationaal gerenommeerde reisgids Lonely Planet. Wij geven je alle ruimte om onze organisatie en de provincie te leren kennen.

« Terug naar overzicht Reageren

Meer weten?

Direct hulp nodig?