GGZ University

Wil jij deze tijd gebruiken om kennis op te doen? Heb jij nog niet de benodigde accreditatiepunten behaald vanwege afzeggingen door COVID-19 van evenementen of congressen van bijvoorbeeld de NVvP? Geen zorgen: GGZ Friesland biedt een oplossing!

Het virus zorgt voor leed en ontwrichting, ook in de zorg. Neem het aangepaste Voorjaarscongres dat normaliter in Maastricht zou worden gehouden dit voorjaar. Ook andere evenementen en bijeenkomsten in de zorg gaan niet door of zijn aangepast. Dat roept om creatieve oplossingen voor de accreditatie.

Daarom is er nu GGZ University,  een initiatief van GGZ Friesland. Wij gaan jou helpen je accreditatiepunten te behalen!

Gratis webinar!

Gratis webinars! Benodigde accreditatiepunten nog niet gehaald? Bepaal nu zelf welk webinar je gaat volgen en wanneer!Tijdens deze webinars zullen verschillende cursussen worden aangeboden, gericht op de zogeheten ‘artikel 4-beroepen’. Hierdoor kan ook jij dit jaar op een veilige manier bijgeschoold worden.

Meld je nu aan, blijf zo op de hoogte en krijg als eerste toegang tot nieuwe cursussen en verzamel die accreditatiepunten.

Waarom aanmelden?

  • je leert nieuwe vaardigheden die van toepassing zijn op jouw beroepsgroep;
  • je ontvangt de benodigde accreditatiepunten voor jouw beroepsgroep;
  • je krijgt dit gratis aangeboden door GGZ Friesland;
  • je bepaalt zelf welke webinar je gaat volgen en wanneer.

Meer weten?

Direct hulp nodig?