Teamleider Zorgadministratie (recepties)

Geplaatst op: 04-10-2019 | Solliciteren voor: 17-10-2019

GGZ Friesland biedt geestelijke gezondheidszorg en ziet het als haar maatschappelijke taak om er in moeilijke tijden te zijn voor de mensen die ons het hardst nodig hebben. We zijn er voor patiënten die kortdurend behandeling nodig hebben. We zijn er 24 uur per dag voor patiënten in crisis of met langdurige problematiek. Wij geloven in de veerkracht van onze patiënten én in die van onze professionals. Op hen mogen onze patiënten rekenen, samen met hun naasten en andere betrokken partijen. Want de weg naar herstel leg je samen af.

De Zorgadministratie van GGZ Friesland ondersteunt het zorgproces. Deze afdeling richt zich op het efficiënt inrichten van alle administratieve processen van onze zorgverlening en een gastvrije ontvangst. Een belangrijk onderdeel hiervan is onze receptie en telefonie. De medewerkers van dit team zijn vaak het eerste aanspreekpunt voor patiënten en zorgprofessionals. We zoeken per direct een:

Teamleider zorgadministratie Recepties
met aandachtsgebied Telefonie

32 - 36 uur per week

Functie-informatie:
Je kent de wereld van klantcontacten als geen ander en je hebt een duidelijke visie op hospitality. Je ziet continu kansen om het contact vanuit GGZ Friesland klantvriendelijker en efficiënter in te zetten. Je ziet dat de medewerkers een belangrijk visitekaartje zijn van de organisatie. Daarom denk je verder dan het beantwoorden van de telefoon alleen. Je streeft naar een team dat verbonden is met de organisatie en deze betrokkenheid weet uit te stralen richting onze klanten. Als teamleider receptie zet je deze krachten in om de bereikbaarheid, klantvriendelijkheid en uniformiteit van GGZ Friesland te verbeteren, zowel intern als extern. Nieuwe ontwikkelingen op je vakgebied gebruik je om de dienstverlening en werkprocessen verder te optimaliseren.

Als teamleider zorgadministratie geef je richting aan de medewerkers van het receptieteam en binnen de gehele zorgadministratie bewaak je de kwaliteit van de telefonische bereikbaarheid. Dit kan alleen wanneer je je verdiept in onze organisatie en de vragen van onze klanten. Je werkt samen met de collega teamleiders van de Zorgadministratie en gezamenlijk ontwikkel je beleid voor de gehele zorgadministratie op thema’s als bereikbaarheid, klantgerichtheid, kwaliteit van de medewerkers en kwaliteit van de processen. Je legt verantwoording af aan de directeur Servicebederijf. Als direct leidinggevende van de telefonie- en receptiemedewerkers, ben jij de verbindende factor binnen het team. Je gaat voor het ‘wij-gevoel’ en teamresultaat, waarbij (interne) klanten centraal staan. Je leiderschapsstijl kenmerkt zich door mensgerichtheid, resultaatgerichtheid en integriteit. Je legt verantwoordelijkheden daar waar ze horen en je inspireert je medewerkers het beste uit zichzelf naar boven te halen.

Wij vragen:
Je hebt minimaal een hbo-diploma en minstens 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie. Je bent een teamspeler en een verbinder, werkt goed samen en weet input van medewerkers om te zetten in concrete verbetervoorstellen. Daarnaast beschik je over de volgende competenties: klantgericht, resultaatgericht, enthousiast, stressbestendig, flexibel, overtuigingskracht en je bent gestructureerd. Tevens heb je affiniteit met de (geestelijke) gezondheidszorg.

Wij bieden:

  • een uitdagende functie in een enthousiast en betrokken team;
  • je standplaats is Friesland;
  • arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO GGZ;
  • inschaling in FWG 55
  • in eerste instantie is de duur 1 jaar met uitzicht op onbepaalde tijd.
  • de vacature wordt tegelijkertijd intern als extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.
     

Informatie en sollicitatie:
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bart Elderhorst, Directeur Servicebedrijf, telefoonnummer 06 – 51 24 68 78 of via e-mail bart.elderhorst@ggzfriesland.nl. Je sollicitatie per e-mail, onder vermelding van vacaturenummer CL19130, kun je vóór 18 oktober 2019 sturen naar vacatures@ggzfriesland.nl.

« Terug naar overzicht Reageren

Meer weten?

Direct hulp nodig?