GGZ Friesland Logo

Zoekformulier

Zoeken

Hoofdnavigatie

Hoofdnavigatie:


Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina


Stages en afstuderen

GGZ Friesland biedt stagemogelijkheden aan studenten van scholen in de provincie en daar buiten. Van therapeut tot receptionist en van psycholoog tot ICT-specialist; wij hebben de ruimte en de specialisten in huis voor jou om relevante werkervaring op te doen. Jaarlijks bieden wij 150 stagiaires een dynamische stageplek. Enthousiasme, leergierigheid en zelfstandigheid zijn daarbij onmisbaar. Voor je rol in onze organisatie kun je rekenen op goede stage regelingen, deskundige begeleiding en een stagevergoeding.

Een greep uit onze functies

Verpleegkundigen, woonbegeleiders, activiteitenbegeleiders, artsen, artsen in opleiding, arts-assistenten, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, ambulante medewerkers, psychotherapeuten, psychologen, psychologisch assistenten, psychiaters, orthopedagogen, psychomotore therapeuten, creatief therapeuten, ergotherapeuten, maatschappelijk werkers, geestelijk verzorgers, preventiemedewerkers, beleidsmedewerkers, communicatiespecialisten en medewerkers ondersteunende diensten.

Stageprofielen

Welke specifieke leerdoelen heb jij en welke stageplaats past daar het beste bij? Om een zo goed mogelijke match te maken werkt GGZ Friesland met stageprofielen. GGZ Friesland heeft stageprofielen ontwikkeld. Daarin staan onder meer de competenties die je kunt behalen en welke opleiding en leerjaar vereist zijn. Het is de bedoeling op termijn ook voor andere opleidingen stageprofielen aanbieden. 

>> Stageprofielen

Het Stagebureau

De medewerker van het stagebureau weet exact welke stageplaatsen en projectopdrachten er beschikbaar zijn op de verschillende afdelingen van GGZ Friesland. Het stagebureau weet uiteraard ook welke opleiding je voor de stageplek van jouw interesse nodig hebt. Als je het stageformulier hebt ingevuld, dan zoekt het stagebureau een geschikte plek voor jou.
Na afloop van je stageperiode bewaart het stagebureau jouw gegevens en de beoordeling van je stagebegeleider. Want getalenteerde en ambitieuze stagiaires laten we bij GGZ Friesland niet zomaar gaan!

Aanmelden voor een stage

Heb je zin gekregen in een stage of afstudeeropdracht bij GGZ Friesland?

Vragen?

Voor meer informatie kun je tijdens het telefonisch spreekuur van 9.00 - 12.00 uur terecht bij tefoonnummer 058-284 88 44. Of stuur een e-mail naar stagebureau@ggzfriesland.nl