Zorgmaatwerk (G-Cis) is over gegaan in regioteam Heerenveen GGZ Friesland

Zorgmaatwerk (G-cis) is 1 november 2021 onderdeel geworden van het regioteam Heerenveen van GGZ Friesland. De kennis en expertise van Zorgmaatwerk (G-Cis) behouden gebleven en de medewerkers zijn gezamenlijk met het huidige FACT Heerenveen als regioteam Heerenveen verder gegaan. Zorg die geleverd werd vanuit Zorgmaatwerk is vanaf deze datum overgegaan in nieuwe regioteam van GGZ Friesland.

Locatiewijziging
Ook de locatie is gewijzigd, de afspraken vinden nu plaats op de Kastanjelaan 1, Heerenveen. U kunt zich dan melden bij de receptie van gebouw B. Op de onderstaande kaart  vindt u de nieuwe locatie. Deze is niet ver verwijderd van de oude locatie. 

Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen, dan kunt u daarmee terecht bij uw behandelaar of contact met ons opnemen met via:

-  Mail adres: Zorgadministratie.Regioteam.Heerenveen@ggzfriesland.nl
-  Telefoon: 088-3365602

Parkeren
Komt u met de auto? Dan kunt u achter het gebouw aan de Eikenlaan parkeren. Als u aanbelt bij de slagboom, zal de receptiemedewerker u binnenlaten op de parkeerplaats. U kunt ook gratis parkeren op de beschikbare parkeerplekken langs de Kastanjelaan. 

Direct hulp nodig?