GGZ Friesland Logo

Zoekformulier

Zoeken

Hoofdnavigatie

Hoofdnavigatie:


Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina


Regio Sneek

GGZ Friesland is gevestigd in Sneek en omstreken. Het zorgaanbod is uitgebreid. U kunt in deze regio terecht voor alle mogelijke klachten.

 

Polikliniek

GGZ Friesland Polikliniek in Sneek is gesitueerd op de locatie Hegedyk. De locatie heeft vrij uitzicht en is gevestigd in een rustige omgeving aan de rand van Sneek. De locatie is vijf minuten lopen vanaf het station. Er is voldoende parkeergelegenheid.  GGZ Friesland Polikliniek in Sneek is op loopafstand van het Antonius Ziekenhuis.

Binnen de polikliniek worden er naast diagnostiek en psychiatrisch onderzoek, diverse individuele behandelingen gegeven, variërend van korte en langerdurende richtlijnbehandelingen, cognitieve gedragstherapie, psychoanalytische psychotherapie en begeleidende gesprekken. Daarnaast zijn er diverse groepsbehandelingen voor individuen en echtparen.

Dagbehandeling 

GGZ Friesland Dagbehandeling in Sneek is gesitueerd op de locatie Bolswarderbaan met vrij uitzicht en rustige omgeving aan de rand van Sneek. De locatie is vijf minuten lopen vanaf het station. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Bij GGZ Friesland Dagbehandeling Sneek wordt multidisciplinair diagnostiek bedreven en behandeld. De afdeling bestaat uit nonverbale en verbale groepen, waarbij het doel is dat mensen inzicht krijgen in hun denk- en gedragspatronen en deze kunnen veranderen. Daarnaast zijn er individuele gesprekken.  

Kliniek

GGZ Friesland Kliniek in Sneek is ook gesitueerd op de locatie Bolswarderbaan. Het is een open opname afdeling van GGZ Friesland. Er worden mensen met diverse psychiatrische klachten behandeld. Een behandeling richt zich op snel herstel en stabilisatie. De kliniek biedt 24 uur zorg. Het is een kleine opnameafdeling. Doordat het zo klein is, is er voldoende tijd en aandacht voor de patiënt.

Wonen

GGZ Friesland Wonen is onder andere gesitueerd op de locatie De Woldenhof. Het is dichtbij het centrum van Sneek en op loopafstand is een bushalte en een supermarkt. De locatie biedt woonruimte, begeleiding en behandeling aan volwassenen. GGZ Friesland Wonen heeft ook een locatie in Workum, locatie Weverswei. Deze plek bevindt zich op loopafstand van winkels en andere voorzieningen. Het is goed bereikbaar met de bus en de trein. De derde locatie van GGZ Friesland Wonen is de Hegedyk.

Mensen psychiatrische of sociale problemen, zijn soms tijdelijk of blijvend niet in staat op zichzelf te wonen. Zij kunnen verblijven in een van de woonvormen die GGZ Friesland Wonen in de regio Sneek biedt. Het is ook mogelijk om met begeleiding zelfstandig te wonen.

De medewerkers van GGZ Friesland Wonen bieden begeleiding bij de dagelijks bezigheden en hulp bij het re-integreren binnen de samenleving door het investeren in sociale contacten en werk- en dagbesteding via MindUp.

  

Meer informatie

Voor meer informatie over GGZ Friesland in de regio Sneek, kunt u bellen met het telefoonnummer: 0515 436224.