Psychiaters (WvGGZ)

Geplaatst op: 31-12-2019 | Solliciteren voor: 31-01-2020

GGZ Friesland
GGZ Friesland biedt op 12 locaties in Friesland professionele hulp aan mensen met ernstige psychiatrische problemen. Jaarlijks maken circa 22.000 mensen gebruik van de diensten. GGZ Friesland heeft de herstelvisie omarmd als leidende visie voor de organisatie. De focus ligt hierbij op het aansluiten bij de herstelvragen van patiënten, waarbij nauw wordt samengewerkt met naastbetrokkenen en ketenpartners. De visie op herstel is niet alleen herkenbaar in de manier waarop GGZ Friesland zorg biedt, maar is ook de basis voor de identiteit. Het uitganspunt hiervoor is: herstel voor iedereen!

Per 1 januari 2020 treedt de Wet verplichte geestelijke gezondheidszorg (WvGGZ) in werking. Deze wet vervangt dan de Wet bijzondere opnemingen in psychiatrische ziekenhuizen, en regelt de rechten van mensen die te maken hebben met verplichte zorg in de geestelijke gezondheidszorg. Deze wetgevingswijziging betekent dat de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden door onafhankelijke Psychiaters op dit gebied fors toenemen. Wij zijn daarom op zoek naar:

Psychiaters (WvGGZ)
(minimaal 8 uur week)

voor het onafhankelijk beoordelen in het kader van een zorgmachtigingen en second opinion en interne consultaties binnen GGZ Friesland. Naast psychiaters  die dit voor hun volledige dienstverband willen doen, verwelkomen wij ook psychiaters die dit voor een substantieel deel van hun werk willen al dan niet in combinatie met een dienstverband bij GGZ Friesland.
 

Wij vragen:

  • Je bent een BIG geregistreerde psychiater, liefst met ruime werkervaring;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
  • Je hebt kennis van, en affiniteit met de nieuwe WvGGZ en wilt actief een bijdrage leveren aan de uitvoering hiervan;
  • Je levert een enthousiaste bijdrage aan het kennis en vaardigheidsniveau met betrekking tot de verplichte zorg bij GGZ Friesland;
  • Enige flexibiliteit;
  • Je bent mobiel en beschikt minimaal over een B-rijbewijs.


Wij bieden:
Bij GGZ Friesland zoeken wij samen met jou (binnen de grenzen van de CAO GGZ) naar de best passende honorering en ureninzet. Een arbeidsmarkttoeslag maakt hier deel van uit. Je krijgt een aanstelling voor onbepaalde tijd en kunt aanspraak maken op een mooi pakket aan aanvullende arbeidsvoorwaarden.


Informatie en sollicitatie
Ben jij een psychiater en wil jij je met passie inzetten voor de mensen die ons het hardst nodig hebben? Bel, app of mail dan met: Marina Verwijs (algemeen directeur) via telefoonnummer: 06 - 83 52 15 96, of marina.verwijs@ggzfriesland.nl.

« Terug naar overzicht Reageren

Meer weten?

Direct hulp nodig?