GGZ Friesland Logo

Zoekformulier

Zoeken

Hoofdnavigatie

Hoofdnavigatie:


Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina


Psychiater Remco Dijkstra signeert aanstaande zaterdag boeken in Sneek

4 juli 2013

Sinds de start van de verkoop van het boek Te Gek!, geschreven door psychiater Remco Dijkstra, zijn verschillende enthousiaste reacties binnengekomen. Ook zijn op internet bij online verkoopsites al recensies te vinden. Boekhandel Van der Velde in Sneek organiseert aanstaande zaterdag om 14.00 een signeersessie. Iedereen is van harte welkom om een handtekening te halen van Remco en hem vragen te stellen over zijn boek. Boekhandel Van der Velde is te vinden aan de Kruizebroederstraat 36.

Tijdens zijn wereldreis deed Remco Dijkstra in een jaar zeventien verschillende landen aan waaronder Vietnam, Japan, Hawaï, Californië, Mexico, Colombia, Argentinië, Zuid-Afrika en Ethiopië. Op reis combineert hij zijn Friese nuchterheid met een flinke dosis lef en doortastendheid. Na terugkomst legde hij zijn spannende, originele en hilarische reisverhalen én persoonlijke bespiegelingen vast in het boek Te Gek! Wereldtrip van een jonge psychiater.

Bestel het boek, of download het eBook
‘Te Gek!’ is vanaf vandaag te bestellen via verschillende websites, waaronder bol.com en Uitgeverij Elmar. U kunt hier een fysiek exemplaar of het eBook aanschaffen. Het boek is ook te verkrijgen in verschillende boekwinkels. Meer weten over het boek? Kijk op de website van Remco, of volg Remco op Twitter en Facebook.